Închide meniul

Barcelona, ameninţată de faliment! Ce spune preşedintele Josep Maria Bartomeu despre situaţia clubului

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 9:50

Barcelona, ameninţată de faliment! Ce spune preşedintele Josep Maria Bartomeu despre situaţia clubului

Abaca Press via Hepta

Josep Maria Bartomeu a vorbit despre situaţia financiară a Barcelonei

  • Josep Maria Bartomeu a anunţat că Barcelona nu poate evita intrarea în şomaj tehnic
  • Momentan, fotbaliştii au acceptat o reducere de 70% a salariilor
  • Preşedintele Barcelonei recunoaşte că problemele financiare din club sunt foarte mari

Josep Maria Bartomeu a avut o intervenţie la Radio Catalunya şi a admis că Barcelona are mari probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Această situaţie ne afectează pe toţi. Scopul este să depăşim criza şi să revenim la normal. Momentan, am economisit doar 16 milioane de euro şi nu este nici pe departe de ajuns pentru a evita şomajul tehnic. Să sperăm că această situaţie nu va dura mai mult de două luni. Chiar dacă criza va continua şi în iunie, Barcelona nu va intra în faliment. Vom avea, însă, cele mai mari pierderi din istorie",  a spus Josep Maria Bartomeu într-o intervenţie la Radio Catalunya. 

Josep Maria Bartomeu: "Messi a fost de acord cu reducerea salariului"

Zvonurile potrivit cărora jucătorii Barcelonei ar fi refuzat tăierile de salariu au fost infirmate chiar de Leo Messi. Starul catalanilor a postat un comunicat prin care a anunţat că nu a existat niciun conflict între vestiar şi conducere. 

Reclamă

"Noi am fost MEREU primii care am ajutat clubul, atunci când a fost nevoie", se arată în comunicatul lui Messi. 

"Jucătorii nu au refuzat niciodată reducerea salariilor. În niciun moment! Pe 20 martie, a avut loc o întâlnire în care şi-au dat acordul. Punctul de vedere al lui Messi a fost clar. Atât fotbalul, cât şi celelalte secţii din club au acceptat să ajute în aceste vremuri în care nu avem încasări, cu toate că nu mă aşteptam", spune Bartomeu. 

Reclamă

Există totuşi şi câţiva sportivi din club care n-au fost de acord cu tăierile de salarii. Mai mulţi baschetbalişti ai Barcelonei au refuzat măsura impusă de conducere, dar Josep Maria Bartomeu e convins că şi aceştia îşi vor da în cele din urmă acordul. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”