Închide meniul

Barcelona – Benfica 0-0. Jorge Jesus și-a ieșit din minți după ratarea uriașă a lui Seferovic, din prelungiri. ”În 30 de ani de când antrenez, nu am mai văzut așa ceva”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 9:09

Barcelona – Benfica 0-0. Jorge Jesus și-a ieșit din minți după ratarea uriașă a lui Seferovic, din prelungiri. ”În 30 de ani de când antrenez, nu am mai văzut așa ceva”

orge Jesus și-a ieșit din minți după ratarea uriașă a lui Seferovic

Profimediaimages

Jorge Jesus a căzut în genunchi în timpul meciului și emoțiile nu i-au trecut nici la intervuiri. ”În 30 de ani de când antrenez, nu am mai văzut așa ceva. Dar s-a întâmplat acum. Și am pățit eu asta. Și Benfica”, a spus Jesus, citat de record.pt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – Benfica 0-0. Ratare uriașă a lui Seferovic

În al treilea minut al prelungirilor meciului de pe Camp Nou, Haris Seferovic a primit o pasă după un contraatac doi contra unu al oaspeților, l-a driblat pe ter Stegen, dar a șutat pe lângă poarta goală, din câțiva metri.

A fost momentul în care Jesus a căzut în genunchi în fața băncii tehnice. Dacă ar fi înscris, Benfica ar fi depășit-o pe Barcelona în clasamentul Grupei E și ar fi avut nevoie de o victorie, acasă, cu Dinamo Kiev, pentru a merge în optimi.

Lucrurile rămân însă complicate pentru catalani. Ei au nevoie de o victorie la Munchen, cu Bayern, pentru a nu depinde de rezultatul de pe Da Luz. Un pas greșit în Germania și o victorie a Benficăi vor duce la eliminarea încă din faza grupelor a echipei lui Xavi.

Barcelona este în acest moment pe locul 2, cu 7 puncte, iar Benfica pe 3, cu 5 puncte. În cazul în care cele două echipe vor termina la egalitate de puncte, Benfica va avea avantajul rezultatelor directe, 3-0 și 0-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și