Închide meniul

Barcelona, foarte aproape de o umilință istorică în Cupa Spaniei! Catalanii s-au chinuit cu o echipă de liga a treia

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 8:33

Barcelona, foarte aproape de o umilință istorică în Cupa Spaniei! Catalanii s-au chinuit cu o echipă de liga a treia

Barcelona s-a chinuit cu o echipa din liga a treia în Cupa Spaniei

Profimedia

Barcelona a fost foarte aproape de o umilință istorică în Cupa Spaniei. Catalanii s-au chinuit cu Intercity, o echipă din liga a treia, reușind să câștige abia în prelungiri, scor 4-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria chinuită, Barcelona și-a asigurat prezența în optimile de finală ale competiției.

Barcelona, foarte aproape de o umilință istorică în Cupa Spaniei

Fără Robert Lewandowski, dar cu o mulțime dintre titularii obișnuiti, Barcelona a deschis scorul încă din minutul 4. Araujo și-a trecut numele pe lista marcatorilor și meciul părea să fie un simplu antrenament cu public.

Soldevila, jucător crescut chiar la Barca, a egalat în minutul 59, pentru ca Dembele să-i readucă în avantaj pe catalani 7 minute mai târziu. Același Soldevila a egalat pentru gazde în minutul 74.

Barcelona a forțat, trecând încă o dată în avantaj prin golul lui Raphinha (min 77). Victoria nu avea să vină în cele 90 de minute, Soldevila reușind hat-trick-ul (min 86). În prelungiri, catalanii nu au mai greșit. Ansu Fati a lovit decisiv în minutul 103 și a salvat-o pe Barcelona, evitând o umilință istorică.

Reclamă

„Am cedat prea mult într-un joc pe care l-am avut sub control. Nu ne-am apărat deloc bine în zona centrală. Nu putem pleca fericiți. Trebuia să fim mai hotărâți. Jocul trebuia să fie decis mult mai devreme, dar nu am avut agresivitate.

Am suferit mult prea mult, ne-am făcut meciul prea complicat. Mă voi gândi la aspectele pe care le putem îmbunătăți după acest meci”, a declarat Xavi la finalul duelului cu echipa din liga a treia, potrivit Sportsmax.

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi nu revine pe „Camp Nou”

Guillem Balague, jurnalist BBC și un apropiat al lui Lionel Messi, a vorbit despre motivele pentru care starul de la PSG nu va reveni la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi (35 de ani) a fost transferat de PSG, în vara lui 2021, liber de contract, de la FC Barcelona.

Guillem Balague susține că nu se pune problema ca, în acest moment, Lionel Messi să revină la FC Barcelona, deoarece s-ar fi înțeles cu PSG pentru prelungirea contractului. Ba mai mult, oficialii de pe „Camp Nou” nici nu l-ar fi contactat pe Messi, pentru o eventuală revenire la FC Barcelona.

„Practic, s-au pus la punct toate detaliile cu PSG. Barcelona nu l-a contactat nici pe el, nici pe tatăl său, pentru a veni cu o ofertă.

Așa că nu Messi este cel care nu vrea să se întoarcă la Barcelona. De fapt, el nici măcar nu a primit întrebarea.

Dar este fericit cu tot ce are la PSG și când se întoarce din vacanță acordul va fi pus și pe hârtie. Viața lui din Paris este echilibrată și are șanse reale de a câștiga din nou Liga Campionilor.

În plus, va putea candida din nou pentru Balonul de Aur. Uitați pentru moment de Barcelona sau MLS, Leo va rămâne în Paris”, a explicat jurnalistul Guillem Balague.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și