Închide meniul

Barcelona, contract pe viaţă pentru Messi! Argentinianul nu scapă de "tăierea" salariului. Planul lui Joan Laporta, dezvăluit în presa din Spania

Dragoș Vasile Publicat: 18 martie 2021, 18:10

Barcelona, contract pe viaţă pentru Messi! Argentinianul nu scapă de "tăierea" salariului. Planul lui Joan Laporta, dezvăluit în presa din Spania

Anunțul lui Joan Laporta despre viitorul lui Lionel Messi

Profimedia

  • Messi, contract pe viaţă cu Barcelona
  • Ce plan are Joan Laporta

Relaţia lui Joan Laporta este una extrem de apropiată cu Messi, iar şansele ca argentinianul să continue la Barcelona au crescut. Potrivit MundoDeportivo, preşedintele formaţiei catalane are de gând să îi ofere legendei clubului un contract pe viaţă, în urma căruia acesta ar urma să fie ambasadorul clubului după retragere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, dacă va accepta, Messi va avea un salariu mai mic cu 30%. Decizia este luată în contextul crizei financiare care a lovit lumea fotbalului în pandemia de COVID-19. De asemenea, acesta va fi şi un exemplu pentru vestiarul Barcelonei.

Lionel Messi, contract de 555.237.619 de euro cu Barcelona

Lionel Messi a semnat un contract fabulos cu Barcelona, în 2017. Presa din Spania susţine că gruparea de pe Camp Nou are cheltuieli de 500 de milioane de euro de pe urma înţelegerii cu starul argentinian, semnată în 2017 şi valabilă pe 5 ani.

Reclamă

El Mundo del Siglo XXI a publicat datele concrete din contractul lui Messi cu catalanii. Messi ar fi avut parte de ”un contract faraonic care distruge Barcelona”. Suma totală cheltuită de Barca ajunge la 555.237.619 de euro.

Joan Laporta a negociat cu Messi în direct! Ce a putut să îi spună preşedintele Barcelonei în timpul conferinţei de prezentare

Viitorul argentinianului este incert, mai ales după eliminarea din Liga Campionilor. Totuşi, Joan Laporta îi linişteşte pe fanii Barcelonei şi asigură că va face tot ce este posibil pentru ca Messi să rămână pe "Camp Nou". Acesta chiar "a negociat" în direct cu legenda catalanilor.

Reclamă

"Vom încerca să luăm decizii, cum ar fi aceea de a-l convinge să rămână. Este cel mai bun din istorie şi, iartă-mă Leo, dar te iubesc şi eu şi Barcelona. Vom face tot ce se poate. Ştii că nu poţi să pleci, Leo! Dacă stadionul va fi plin, sunt sigur că nu vei putea pleca.", a spus Laporta.

În februarie 2002, Leo Messi a semnat primul său contract cu FC Barcelona. De-a lungul anilor, acesta a cucerit şase Baloane de Aur, 10 titluri în La Liga şi 4 Ligi ale Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”