Închide meniul

Barcelona dă marea lovitură! Primul transfer extraterestru pregătit de catalani. Când ar putea ajunge sub comanda lui Xavi

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 9:24

Barcelona dă marea lovitură! Primul transfer extraterestru pregătit de catalani. Când ar putea ajunge sub comanda lui Xavi

Xavi are parte de primul mare transfer

Profimediaimages

Erling Haaland e cap de listă la Barcelona. Şefii catalanilor vor să-l aducă pe Camp Nou pentru a-i uşura lui Xavi munca de redresare a echipei. Mai mult, şefii Barcelonei ştiu cum pot să treacă peste criza financiară în care se află echipa în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona dă marea lovitură

Barcelona îşi aduce doi sponsori care ar fi gata să ofere 170 de milioane de euro pe an echipei catalane. Cu ajutorul acestor bani, Barcelona poate transfera un superstar. Este vorba despre Erling Haaland, de la Borussiei Dortmund, anunţă sportitalia.it.

Barcelona a primit o ofertă de sponsorizare pe tricouri. Cei de la Rakuten vor termină contractul cu formaţia catalană în curând. Este vorba despre firma Crypto Exchange, care ar fi gata să ofere 70 de milioane de euro pe an Barcelonei pentru a primi locul celor de la Rakuten pe tricouri.

Noi sponsori pentru Barcelona

Mai mult, un fond de investiţii din Arabia Saudită ar fi gata să ofere 100 de milioane de euro pe an pentru redresarea financiară a Barcelonei. Cu aceste sume de bani, catalanii îi fac echipă noului antrenor, Xavi. Îl poate aduce pe Erling Haaland pe Camp Nou.

Totuşi, Barcelona are concurenţă seriosă în cursa pentru transferul lui Erling Haaland. Toate cluburile mari din Europa îl vor pe atacantul norvegian. Comisionul către impresarul său, Mino Raiola, dar şi către tatăl fotbalistului, va juca un rol important în transferul său la orice echipă îl doreşte. Totuşi, Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, are o relaţie excelentă cu Raiola.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și