Închide meniul

Benzema – Mbappe – Haaland, tridentul cu care Real Madrid vrea să distrugă orice adversar. Florentino Perez „sparge” banca pentru o nouă eră „galactică”

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 15:57

Reclamă
Benzema – Mbappe – Haaland, tridentul cu care Real Madrid vrea să distrugă orice adversar. Florentino Perez „sparge banca pentru o nouă eră „galactică

Benzema - Mbappe - Haaland, tridentul cu care Real Madrid vrea să distrugă orice adversar

Profimediaimages

Astfel, conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Florentino Perez a pregătit 151 de milioane de euro pentru afacerea „Haaland”. Suma include clauza de reziliere a contractului cu Borussia Dortmund, comisionul lui Mino Raiola şi salariul pe primul an al atacantului, 36 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid luptă cu Chelsea şi Manchester City pentru transferul lui Erling Haaland

Real Madrid va lupta pentru semnătura lui Haaland cu campioana Europei. Chelsea îl aşteaptă cu braţele deschise pe nordic şi Abramovich e pregătit să pună pe masă cele 75 de milioane de euro, cât reprezintă clauza din contract, din 2022.

Thomas Tuchel, antrenorul reginei Europei, a dezvăluit că își dorește ca starul cotat la 150 de milioane de euro să ajungă pe Stamford Bridge în viitorul apropiat.

„Am vorbit despre Haaland de câteva ori la Chelsea. Părea nerealist. Totuși, discutăm despre el regulat. Să joace Haaland cu Lukaku? Nu am nici o problemă cu asta. O să vedem ce se întâmple în următoarele săptămâni”, a spus Thomas Tuchel, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Erling Haaland, dorit de Pep Guardiola la Manchester City

Erling Haaland va fi protagonistul unui transfer uriaş, în 2022. Jurnaliştii de la The Times anunţă că norvegianul este primul pe lista lui Manchester City.

Reclamă

După ce l-au ratat pe Harry Kane în această vară, „cetăţenii” s-au reorientat către Haaland şi vor să profite şi de faptul că tatăl vârfului Borussiei Dortmund a jucat la Manchester City, în perioada 2000 – 2003.

Erling Haaland, atacantul de 21 de ani, a marcat 13 goluri în cele 10 meciuri adunate în toate competiţiile. Nordicul este accidentat şi există varianta ca el să nu mai evolueze în 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și