Închide meniul

Barcelona i-a transmis un mesaj lui Lionel Messi, după ce argentinianul a scris istorie: „Suntem mândri”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 august 2023, 15:28

Barcelona i-a transmis un mesaj lui Lionel Messi, după ce argentinianul a scris istorie: „Suntem mândri

Barcelona i-a transmis un mesaj lui Lionel Messi

Lionel Messi, după finala Cupei Ligii / Profimedia

Barcelona i-a transmis un mesaj lui Lionel Messi, după ce argentinianul a scris istorie. Inter Miami a câştigat Cupa Ligii, după ce s-a impus în finala cu Nashville la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trofeul cucerit de Lionel Messi în Statele Unite nu este numai primul trofeu pe care argentinianul îl câştigă la Inter Miami, noua sa echipă. Cupa Ligii reprezintă şi trofeul cu numărul 44 din cariera lui Messi, ceea ce îl face cel mai titrat fotbalist din toate timpurile.

Barcelona i-a transmis un mesaj lui Lionel Messi, după ce argentinianul a scris istorie: „Suntem mândri”

Lionel Messi l-a depăşit noaptea trecută pe Dani Alves, fostul său coechipier de la Barcelona, care are 43 de trofee în palmares. După succesul celor de la Inter Miami, Barcelona a ţinut să îi transmită un mesaj fostului jucător al catalanilor:

„Felicitări lui Leo Messi pentru că a devenit cel mai titrat fotbalist din toate timpurile. 44 de trofee. Suntem mândri să facem parte din această poveste incredibilă”, a transmis clubul catalan, prin intermediul contului de Twitter.

Reclamă

Lionel Messi a cucerit 10 titluri în La Liga, 7 Cupe ale Regeului, 8 Supercupe ale Spaniei, 4 Ligi ale Campionilor, 3 Supercupe ale Europei, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 2 titluri în Ligue 1, 1 Supercupă a Franţei, 1 medalie olimpică e aur, 1 Copa America, 1 Cupă Mondială, 1 Finalissima, 1 Cupă Mondială U20 şi 1 Cupă a Ligii.

Lionel Messi a câştigat primul trofeu cu Inter Miami

Lionel Messi a câştigat primul trofeu alături de Inter Miami. Trupa din MLS a triumfat în finala Cupei Ligilor Americii Centrale şi de Nord, iar graţie acestui fapt, starul argentinian a stabilit o bornă incredibilă! A devenit jucătorul cu cele mai multe trofee câştigate în întreaga carieră.

Inter Miami a deschis scorul în finala cu Nashville în minutul 23. Lionel Messi a marcat, ajungând astfel la zece goluri marcate, în doar şapte meciuri bifate pentru echipa cu care a semnat în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Starul argentinian a înscris superb, după ce şi-a driblat mai mulţi adversari la marginea careului. Messi a finalizat faza cu un şut imparabil, în vinclu, la care portarul celor de la Nashville nu a avut nicio şansă.

Ulterior, Nashville a reuşit să egaleze prin Picault, în minutul 57, astfel că s-a ajuns la loviturile de departajre.

Lionel Messi a executat primul pentru Inter Miami, şi după a urmat o serie interminabilă de lovituri de la punctul cu var. Panicco a ratat cel de-al 11-lea penalty pentru Nashville, astfel că trofeul Cupei Ligilor Americii Centrale şi de Nord a fost câştigat de Inter Miami.

Este primul trofeu din istoria trupei patronate de David Beckham, la prima finală disputată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și