Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a câştigat primul trofeu cu Inter Miami! Starul argentinian a stabilit o bornă incredibilă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 8:34

Lionel Messi a câştigat primul trofeu cu Inter Miami! Starul argentinian a stabilit o bornă incredibilă

Lionel Messi a câştigat primul trofeu cu Inter Miami

Lionel Messi, după finala câştigată cu Inter Miami/ Profimedia

Lionel Messi a câştigat primul trofeu alături de Inter Miami. Trupa din MLS a triumfat în finala Cupei Ligilor Americii Centrale şi de Nord, iar graţie acestui fapt, starul argentinian a stabilit o bornă incredibilă! A devenit jucătorul cu cele mai multe trofee câştigate în întreaga carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Miami s-a impus dramatic în finala cu Nashville. Trupa lui Lionel Messi a câştigat partida la loviturile de departajare, scorul după cele 90 de minute fiind de 1-1.

Lionel Messi a câştigat primul trofeu cu Inter Miami

Inter Miami a deschis scorul în finala cu Nashville în minutul 23. Lionel Messi a marcat, ajungând astfel la zece goluri marcate, în doar şapte meciuri bifate pentru echipa cu care a semnat în această vară.

Starul argentinian a înscris superb, după ce şi-a driblat mai mulţi adversari la marginea careului. Messi a finalizat faza cu un şut imparabil, în vinclu, la care portarul celor de la Nashville nu a avut nicio şansă.

Reclamă

Ulterior, Nashville a reuşit să egaleze prin Picault, în minutul 57, astfel că s-a ajuns la loviturile de departajre.

Lionel Messi a executat primul pentru Inter Miami, şi după a urmat o serie interminabilă de lovituri de la punctul cu var. Panicco a ratat cel de-al 11-lea penalty pentru Nashville, astfel că trofeul Cupei Ligilor Americii Centrale şi de Nord a fost câştigat de Inter Miami.

Este primul trofeu din istoria trupei patronate de David Beckham, la prima finală disputată.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, graţie succesului înregistrat cu noua sa echipă, Lionel Messi a ajuns la borna impresionantă de 44 de titluri câştigate în întreaga carieră, atât cu echipa naţională, cât şi cu formaţiile de club la care a evoluat.

Mai exact, Lionel Messi a cucerit 35 de titluri alături de Barcelona, 5 alături de naţionala Argentinei, 3 alături de PSG, şi unul alături de Inter Miami, echipă la care evoluează în prezent.

Până la trofeul cucerit cu Inter Miami, Lionel Messi se afla la egalitate cu Dani Alves. Ambii aveau câte 43 de trofee câştigate în întreaga carieră.

Lionel Messi a pus capăt controversei care l-a urmărit de când a ajuns la Inter Miami

Lionel Messi a pus capăt controversei care l-a urmărit de când a ajuns la Inter Miami. La scurt timp după transferul la formaţia din MLS s-a vorbit despre faptul că starul argentinian ar refuza să joace pe terenurile echipelor cu gazon artificial.

Seattle Sounders, Portland Timbers, Atlanta United, New England Revolution şi Charlotte FC sunt echipele care au gazon sintetic. Acum, Lionel Messi i-a liniştit pe cei care s-au temut că nu va juca în deplasările cu echipele menţionate mai sus, declarând că nu are probleme cu astfel de terenuri.

Reclamă

„Am vorbit cu mulţi coechipieri care se află aici de mai mult timp şi au suferit şi ei în ceea ce priveşte acomodarea (n.r. în Miami). La fel şi în ceea ce priveşte gazonul artificial.

A trecut mult timp de când am jucat pe gazon artificial, dar am jucat aşa încă de când eram junior şi nu am o problemă să joc pe o astfel de suprafaţă”, a declarat Lionel Messi, potrivit goal.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și