Închide meniul

Barcelona pregăteşte o surpriză pe piaţa transferurilor! Jucător de top din Bundesliga, dorit pe Camp Nou

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2023, 14:40

Barcelona pregăteşte o surpriză pe piaţa transferurilor! Jucător de top din Bundesliga, dorit pe Camp Nou

Barcelona pregăteşte o surpriză pe piaţa transferurilor

Dani Olmo, în duel cu Leroy Sane, în Bayern - Leipzig / Profimedia

Barcelona pregăteşte o surpriză pe piaţa transferurilor. Dani Olmo, starul celor de la Leipzig, are şanse foarte mari de a ajunge pe Camp Nou vara viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul acestei pauze provocate de meciurile echipelor naţionale, directorul sportiv a vorbit despre viitorul echipei, după plecările lui Max Eberl şi felix Kruger, iar pe ordinea de zi s-au aflat şi posibilele plecări ale unor jucători.

Barcelona pregăteşte o surpriză pe piaţa transferurilor

Potrivit sportbild.de, Leipzig mai are nevoie de 60 de milioane de euro pentru a îşi acoperi costurile în privinţa salariilor şi a infrastructurii din acest an. Cele 60 de milioane de euro pot fi obţinute din vânzarea lui Dani Olmo, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din ultimii ani.

Olmo şi-a prelungit contractul primăvara trecută, iar noua clauză de reziliere este valabilă din 2024, suma fiind între 60 şi 65 de milioane. Potrivit sursei mai sus citate, FC Barcelona este, cel mai probabil, destinaţia lui Olmo. În acest caz, clauza de reziliere va fi de 60 de milioane de euro.

Reclamă

Acesta pare să fie cel mai probabil scenariu, mai ales că tatăl lui Olmo, Miguel, dar şi Andy Bara, agentul jucătorului, au fost în discuţii în mai multe rânduri cu reprezentanţii clubului catalan. Cel mai recent, o întâlnire ar fi avut loc în Qatar, în timpul Cupei Mondiale din 2022. Cu toate acestea, spaniolul a decis să îşi prelungească contractul cu Leipzig până în 2027.

Dani Olmo a petrecut 7 ani la academia Barcelonei, pe care a părăsit-o în 2014, la 16 ani, pentru Dinamo Zagreb. Cu toate acestea, el este apreciat de Xavi şi se află pe lista antrenorului catalanilor.

În acest sezon, Dani Olmo a marcat 5 goluri şi a oferit o pasă de gol, în cele 4 meciuri pe care le-a disputat înainte de a se accidenta.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi nu mai scapă de probleme şi „tremură” înainte de El Clasico

Xavi nu mai scapă de probleme şi „tremură” înainte de El Clasico. Antrenorul Barcelonei are infirmeria plină şi riscă să nu se poată baza pe unii dintre cei mai importanţi jucători pentru derby-ul din La Liga cu marea rivală Real Madrid.

Lewandowski s-a accidentat în meciul Porto – FC Barcelona, scor 0-1, din UEFA Champions League. A ieşit de pe teren în minutul 34, după ce a suferit o entorsă la glezna piciorului stâng. Sursa citată anterior anunţă că va rata cu siguranţă confruntările cu Granada şi Athletic Bilbao şi are şanse mici de a fi apt de joc cu Real Madrid: „Prezenţa lui pe teren este pusă serios la îndoială”.

Alţi trei jucători ai Barcelonei sunt accidentaţi şi îi dau bătăi de cap lui Xavi. Raphinha, Frenkie de Jong şi Pedri se recuperează şi sunt incerţi pentru El Clasico. Cele mai mari şanse de a juca le are Pedri, cel care ar trebui să revină la antrenamente cu 6 zile înainte de partida de pe Camp Nou.

Şi Real Madrid are trei probleme de lot. Eder Militao, Thibaut Courtois şi Nacho Fernandez sunt absenţele lui Ancelotti pentru duelul cu Barcelona.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și