Închide meniul

Xavi „tremură” înainte de El Clasico! Antrenorul Barcelonei a primit lovitură după lovitură

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2023, 10:50

Reclamă
Xavi „tremură înainte de El Clasico! Antrenorul Barcelonei a primit lovitură după lovitură

Xavi "tremură" înainte de El Clasico!

Xavi, în timpul unui meci / Profimediaimages

Xavi nu mai scapă de probleme şi „tremură” înainte de El Clasico. Antrenorul Barcelonei are infirmeria plină şi riscă să nu se poată baza pe unii dintre cei mai importanţi jucători pentru derby-ul din La Liga cu marea rivală Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea de pe Camp Nou este pe locul secund în Spania, la un punct în spatele echipei antrenate de Carlo Ancelotti. Marele duel între Barcelona şi Real Madrid este programat pe 28 octombrie, de la ora 17:15, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Xavi „tremură” înainte de El Clasico

Chiar dacă mai sunt trei săptămâni până la Barcelona – Real Madrid, Xavi are motive de îngrijorare. Robert Lewandowski este ultimul jucător care s-a „rupt” şi care este incert pentru El Clasico. Starul polonez are 5 goluri în primele 8 etape din La Liga. Numai Jude Bellingham are mai multe reuşite (6 goluri).

Jurnaliştii de la mundodeportivo.com au întocmit lista indisponibililor granzilor Spaniei. Fanii echipei catalane au de ce să se teamă! Patru jucători ai Barcelonei riscă să nu fie recuperaţi la timp şi să rateze partida care poate avea o însemnătate uriaşă în lupta pentru titlu.

Lewandowski s-a accidentat în meciul Porto – FC Barcelona, scor 0-1, din UEFA Champions League. A ieşit de pe teren în minutul 34, după ce a suferit o entorsă la glezna piciorului stâng. Sursa citată anterior anunţă că va rata cu siguranţă confruntările cu Granada şi Athletic Bilbao şi are şanse mici de a fi apt de joc cu Real Madrid: „Prezenţa lui pe teren este pusă serios la îndoială”.

Reclamă

Alţi trei jucători ai Barcelonei sunt accidentaţi şi îi dau bătăi de cap lui Xavi. Raphinha, Frenkie de Jong şi Pedri se recuperează şi sunt incerţi pentru El Clasico. Cele mai mari şanse de a juca le are Pedri, cel care ar trebui să revină la antrenamente cu 6 zile înainte de partida de pe Camp Nou.

Şi Real Madrid are trei probleme de lot. Eder Militao, Thibaut Courtois şi Nacho Fernandez sunt absenţele lui Ancelotti pentru duelul cu Barcelona.

Robert Lewandowski s-a accidentat în FC Porto – Barcelona!

Mari emoţii pentru Xavi şi fanii Barcelonei! Atacantul catalanilor a rezistat doar 34 de minute în deplasarea de pe terenul lui FC Porto din grupele UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

David Carmo a intrat tare la Lewandowski în minutul 21, iar polonezul s-a accidentat la gleznă. Atacantul catalanilor nu a primit fault din partea lui Anthony Taylor şi a încercat să continue partida, dar a cerut schimbare după 34 de minute, fiind înlocuit cu Ferran Torres.

Catalanii au trecut în avantaj la scurt timp după înlocuirea lui Lewandowski. În minutul 45+1 a înscris chiar Ferran Torres, cel care l-a înlocuit pe Robert Lewandowski. Spaniolul a marcat în prelungirile primei reprize după ce a primit o pasă foarte bună de la Ilkay Gundogan.

Barcelona a anunţat că atacantul polonez a suferit o entorsă la glezna stângă şi va rata următorul duel cu Granada. Cei de la sport.es scriu că Lewandowski va fi indisponibil pentru următoarele 3-4 săptămâni şi că va rata marele meci cu Real Madrid, „doar dacă nu intervine un miracol”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și