Închide meniul

Barcelona – Real Madrid 1-2 | Conducerea catalanilor reacţionează după ce fanii l-au atacat pe Ronald Koeman. Tensiune maximă pe Camp Nou. „Condamnăm public actele violente”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 23:30

Barcelona – Real Madrid 1-2 | Conducerea catalanilor reacţionează după ce fanii l-au atacat pe Ronald Koeman. Tensiune maximă pe Camp Nou. „Condamnăm public actele violente

Profimedia

Barcelona – Real Madrid s-a terminat 1-2, iar catalanii suferă după El Clasico. Mai mult, după înfrângere, fanii echipei blau-grana s-au răzbunat şi pe antrenorul Ronald Koeman, pe care nu îl mai vor la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţie după vandalizarea maşinii lui Ronald Koeman

Episodul 247 din „El Clasico” a fost adjudecat de Real Madrid, chiar pe terenul Barcelonei. A fost 2-1 pentru echipa blanco şi o performanţă istorică. 4 victorii la rând în El Clasico. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat asta din 1965.

La finalul partidei, câteva zeci de suporteri l-au așteptat pe Ronald Koeman să iasă din stadion. Fanii l-au insultat și au lovit mașina condusă de către tehnicianul olandez. “FC Barcelona condamnă public actele violente și reprobabile cu care antrenorul nostru s-a confruntat la ieșirea de pe Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete”, este mesajul transmis de FC Barcelona.

Citește și:

Ronald Koeman, în istoria neagră a Barcelonei

După înfrângerea din El Clasico, Ronald Koeman a intrat în istoria neagră a Barcelonei. Este al doilea antrenor al Barcelonei care pierde primele 3 El Clasico. Recordul negativ îi aparținea lui Patrick O’Connell, între 1935 şi 1940. Înaintea meciului cu Real Madrid, președintele Barcelonei, Joan Laporta, a declarat că nu se pune problema să fie demis Ronald Koeman, indiferent de rezultatul din El Clasico.

 

Reclamă

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și