Închide meniul
VIDEO

Barcelona – Real Madrid 1-2. Momente incredibile după meci. Fanii au lovit cu pumnii în mașina lui Ronald Koeman

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2021, 21:30

Barcelona – Real Madrid 1-2. Momente incredibile după meci. Fanii au lovit cu pumnii în mașina lui Ronald Koeman

Ronald Koeman, dat afara de la Barcelona

Profimediaimages

Suporterii Barcelonei au lovit cu pumnii și picioaele în mașina antrenorului olandez, în momentul în care acestă părăsea stadionul Camp Nou, după eșecul cu madrilenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a mers încet printre fanii catalanilor, care își făceau selfieuri cu momentul în care aceștia loveau automobilul antrenorului. Olandezul nu a avut nicio reacție și a accelerat abia când a trecut de nervoșii suporteri.

Ronald Koeman, dărâmat după bătaia încasată în El Clasico

El Clasico a însemnat o nouă dezamăgire în acest sezon pentru Barcelona. Catalanii au pierdut acasă, în faţa marelui rival, Real Madrid, 1-2. Antrenorul Ronald Koeman încă mai crede în trofee şi spune ce jucători a remarcat. Totuşi, olandezul e dărâmat după înfrângere.

”Întotdeauna este dificil de înțeles un asemenea rezultat, pentru că am dat totul pentru a obține celălalt rezultat, mai ales în prima parte a meciului. Am avut o ocazie foare clară de a face 1-0 și în loc să profităm, au marcat ei. Apoi, a fost dificil pentru că au ținut de scor și știam că este foarte periculos contraatacul lor.

Reclamă

Publicul a fost fenomenal până în ultima secundă. Am încercat, dar nu am obținut rezultatul pe care ni-l doream. În prima parte a jocului, am arătat bine. Am avut o posesie foarte bună.

Este adevărat că mai sunt multe meciuri de jucat, miercuri vom avea alt meci, ne vom recupera și vom merge înainte în cea mai bună formă. Aguero și Ansu au dovedit că sunt niște jucători fantastici de care avem nevoie pentru a câștiga partide și pentru a fi mai eficienți. Am avut o oportunitate atât de clară, trebuia să profităm de ea și ar fi fost o situație cu totul diferită”, a declarat Ronald Koeman la finalul meciului, potrivit mundodeportivo.com.

Barcelona este abia pe locul 8 în La Liga

La meci au asistat 86.422 de spectatori, fiind cea mai slabă asistenţă din ultimele zece ediţii ale acestui derbi în Catalonia, cu excepţia partidei din 24 octombrie 2020, când spectatorii nu au avut acces pe Camp Nou, din cazua pandemiei de coronavirus.

Reclamă 4 / 0/3

Real este pe primul loc, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Sevilla şi Real Socedad, de pe locurile 2-3. Toate aceste echipe au jucat câte nouă meciuri.

Osasuna este pe locul 4, cu 18 puncte, iar Atletico Madrid, pe locul 5, cu 17 puncte, dar cu două jocuri mai puţin. FC Barcelona este pe locul 8, cu 15 puncte, acumulate tot din nouă partide.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și