Închide meniul
VIDEO

Barcelona – Real Madrid 2-3 | Joan Laporta a mers în vestiar la finalul meciului! Discursul spectaculos al președintelui catalanilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 13:46

Barcelona – Real Madrid 2-3 | Joan Laporta a mers în vestiar la finalul meciului! Discursul spectaculos al președintelui catalanilor

Joan Laporta, pe Camp Nou

Profimediaimages

”Suntem mândri că suntem fanii Barcelonei, mai mult ca niciodată. Mesajele pe care le-am primit din Barcelona despre partida pe care am făcut-o… ați făcut pasul în față, ați arătat că aveți talent și mândrie, v-ați autodepășit. Ați fost curajoși și avem motive de mândrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca președinte al Barcelonei și din partea oamenilor din conducere și a fanilor din toată lumea, suntem cu toții mândri că susținem această echipă. Vă mulțumesc! Aceasta este calea, mister, una foarte bună.

Discursul lui Joan Laporta după Barcelona – Real Madrid 2-3

Am fost foarte aproape. Ne-a lipsit doar victoria, dar sunt sigur că, dacă vom continua așa, vor veni și victoriile. Vă mulțumesc, trăiască Barcelona! Sunt mândru de voi”, a fost discursul lui Joan Laporta din vestiar.

La final, acesta a fost aplaudat de toată lumea prezentă în vestiar și Laporta a mers pentru a-l îmbrățișa pe Xavi, cel de care toți fanii Barcelonei speră să se lege o următoare perioadă plină de performanțe.

Reclamă

Barcelona – Real Madrid 2-3. Nebunie totală în El Clasico

Galacticii au bifat a cincea victorie la rând în fața marii rivale. Vincius, Benzema și Valverde au înscris pentru echipa lui Carlo Ancelotii. Pentru catalani au marcat Luuk de Jong și Ansu Fati.

În a doua semifinală se întâlnesc Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, joi, tot la Riad. Finala este programată duminică.

Barcelona şi Athletic Bilbao sunt finalistele ediţiei 2020-2021 a Cupei Spaniei, câştigată de catalani, iar Atletico Madrid şi Real Madrid sunt campioana en titre din LaLiga, respectiv locul doi în ediţia trecută a campionatului spaniol.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Barcelona – Real Madrid 2-3
  • Discursul din vestiar al lui Joan Laporta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și