Închide meniul

Barcelona – Real Madrid | Carlo Ancelotti, anunțul momentului înainte de El Clasico! Două reveniri uriașe pentru madrileni

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 18:36

Reclamă
Barcelona – Real Madrid | Carlo Ancelotti, anunțul momentului înainte de El Clasico! Două reveniri uriașe pentru madrileni

Carlo Ancelotti, despre venirea lui Xavi la Barcelona

Profimedia

Carlo Ancelotti că vedetele Eden Hazard și Dani Carvajal s-au recuperat complet după ultimele accidentări. Cei doi sunt apți de joc pentru El Clasico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti, anunțul momentului înainte de Barcelona – Real Madrid

„Planul meu este clar, dar nu vreau să vorbesc despre asta, mai ales că n-am anunțat jucătorii. Da, Hazard și Carvajal sunt din nou alături de noi, sunt motivați.

Hazard e bine, s-a antrenat ieri. E greu să mizezi pe un jucător care vine după accidentare, din primul minut. Dar poate fi o opțiune oricând”, a spus Carlo Ancelotti la conferința de presă dinaintea meciului, citat de marca.com

Eden Hazard a jucat 8 meciuri pentru Real Madrid în acest sezon, fără să înscrie vreun gol. Atacantul belgian are totuși un assist în contul său.

De cealaltă parte, Dani Carvajal a apucat să joace doar cinci meciuri pentru Real Madrid în actuala stagiune. Spre deosebire de Hazard, fundașul madrilenilor a reușit să marcheze, în victoria cu Betis din 28 august, scor 1-0.

Reclamă
Reclamă 4

Barcelona, cu ochii pe Vinicius Jr.

Dintre toți jucătorii lui Real Madrid, brazilianul Vinicius Jr. îi sperie cel mai tare pe cei de la Barcelona. Gerard Pique, veteranul catalanilor, l-a lăudat pe atacantul de doar 21 de ani.

„Nu există favorit în Clasico. Cred că noi ne descurcăm bine, am depășit momentul de criză. Un Clasico înseamnă mai mult decât cele 3 puncte. Câștigi încredere, putere, curaj, în cazul unei victorii

Cred că faptul că a plecat Ronaldo i-a dat spațiu lui Benzema și acesta l-a ocupat perfect. În ultimii ani a jucat grozav. Vinicius este rapid, electric, foarte bun. Va fi un pericol pentru noi. Și noi îl avem pe Ansu Fati, de la care oamenii se așteaptă să câștige meciuri, dar are doar 19 ani, e un copil, încă„, a spus Gerrard Pique.

Reclamă

Cele două echipe sunt despărțite de două puncte în clasament, cu avantaj pentru Real Madrid. Madrilenii au câștigat ultimele trei partide cu FC Barcelona. În sezonul trecut, “galacticii” s-au impus cu 3-1 și 2-1.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:50

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și