Închide meniul

Oficialii de la Barcelona au confirmat interesul pentru Lionel Messi! Argentinianul ar putea reveni pe Camp Nou: „Sperăm să-și continue povestea!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 14:19

Oficialii de la Barcelona au confirmat interesul pentru Lionel Messi! Argentinianul ar putea reveni pe Camp Nou: Sperăm să-și continue povestea!”

Lionel Messi este tot mai departe de a fi transferat de Barcelona

Lionel Messi, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Oficialii de la Barcelona au confirmat interesul pentru Lionel Messi! Vicepreședintele clubului blaugrana, Rafa Yuste, a anunțat faptul că au existat runde de negocieri pentru ca starul argentinian să revină pe Camp Nou, acolo unde a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Lionel Messi la PSG va expira la finalul sezonului, și până în acest moment, starul sud-american nu a acceptat să-și prelungească înțelegerea pe Parc de Princes.

Oficialii de la Barcelona au confirmat interesul pentru Lionel Messi

Rafa Yuste a dezvăluit faptul că Lionel Messi este ținta Barcelonei. Vicepreședintele clubului catalan a declarat că au existat contacte cu oameni din anturajul lui Messi, pentru ca starul să revină pe Camp Nou.

„Am luat legătura cu oameni din anturajul lui Lionel Messi. Messi știe cât de mult îl apreciem și mi-ar plăcea ca el să revină aici, la Barcelona.

Am fost implicat în discuțiile despre prelungirea contractului lui Lionel Messi și acum doi ani, și încă îmi amintesc cât de greu a fost să-l lăsăm pe Leo să plece.

Reclamă

Cu siguranță, Lionel Messi iubește Barcelona și de asemenea și orașul, și sper să găsim condițiile potrivite ca el să-și poată continua povestea”, se arată în declarația lui Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Lionel Messi a plecat de la Barcelona în urmă cu doi ani, după ce a refuzat să-și mai prelungească înțelegerea pe Camp Nou. La momentul respectiv, starul argentinian nu era de acord ca salariul său să-i fie redus, motiv pentru care a acceptat propunerea celor de la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii de la PSG și oameni din anturajul lui Lionel Messi au purtat mai multe runde de negocieri, pentru ca înțelegerea starului argentinian să se prelungească la campioana Franței. Până în acest moment, sud-americanul nu a acceptat nicio ofertă făcută de francezi.

Sergio Aguero, anunţ uriaş despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Sergio Aguero a făcut un anunţ uriaş despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona. Bun prieten cu starul lui PSG, Aguero le-a transmis fanilor liderului din La Liga că mutarea chiar are şanse de reuşită.

Fostul coechipier al lui Messi de la echipa naţională a avut un mesaj categoric pentru Juan Laporta. I-a cerut preşedintelui Barcelonei să grăbească tratativele pentru a-l aduce înapoi pe deţinătorul a şapte Baloane de Aur.

Aguero, care este într-o relaţie excelentă cu Messi, asigură că şansele ca fostul căpitan al Barcelonei să revină pe Camp Nou sunt de 50%.

„Juan Laporta ar trebui să facă un efort ca să îl aducă pe Leo (n.r. Lionel Messi) înapoi. Messi s-a ‘născut’ la Barcelona şi aici ar trebui să se retragă.

În acest moment, dau 50% şanse ca Messi să revină la Barcelona. Dacă preşedintele clubului va face acest pas, atunci cred că va fi chiar şi mai aproape de a se întoarce„, a declarat Kun Aguero, potrivit mundodeportivo.com.

Lionel Messi a scris istorie în tricoul Barcelonei. A câştigat 10 titluri în La Liga şi a ridicat de patru ori trofeul UEFA Champions League. Pentru catalani a jucat în 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și