Închide meniul

Barcelona – Real Sociedad 4-2. Emoții uriașe la primul meci fără Lionel Messi! Braithwaite, eroul surpriză de pe Camp Nou

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2021, 22:57

Barcelona – Real Sociedad 4-2. Emoții uriașe la primul meci fără Lionel Messi! Braithwaite, eroul surpriză de pe Camp Nou

Barcelona - Real Sociedad 4-2

Profimedia

Barcelona a trecut cu bine de primul meci din era post Messi. Braithwaite a fost eroul surpriză al catalanilor. Atacantul danez a semnat „dubla”, după ce Pique a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sociedad a redus din diferență prin golurile lui Cienfuegos și Oyarzabal, dar nu a fost sufiecient pentru ca oaspeții să plece neînvinși de pe Camp Nou. Sergi Roberto a închis tabela la 4-2, în prelungiri.

Barcelona – Real Sociedad 4-2

Pentru Pique a fost golul cu numărul 50 pentru Barcelona, în toate competițiile. În ceea ce-l privește pe Braithwaite, golurile danezului din meciul cu Sociedad au fost primele pentru el în La Liga din decembrie 2020 până în prezent.

De remarcat e faptul că fanii Barcelonei i-au scandat numele lui Lionel Messi în minutul 10. Numele argentinianului continuă să fie auzit pe Camp Nou, în ciuda plecării sale la PSG.

Reclamă

Nu doar Barcelona a câștigat în prima etapă din La Liga, ci și Real Madrid și Atletico Madrid. „Los Blancos” au câștigat cu 4-1 la Deportivo Alaves, în timp ce campioana en-titre a învins-o cu 2-1 pe Celta Vigo.

Joan Laporta, făcut praf de suporterii Barcelonei

Suporterii catalani au afișat mai multe bannere în preajma stadionului Camp Nou înaintea meciului cu Real Sociedad. Fanii catalani au transmis căteva mesaje dure pentru Joan Laporta, pe care l-au tras la răspundere pentru plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona.

Președintele formației blaugrana a fost comparat cu Iuda și acuzat că complotează cu Florentino Perez împotriva clubului.

Reclamă 4 / 0/3

„Lacheul lui Florentino (n.r – Perez)”, „Tu ești la Ibiza, Messi e la Paris”, „Barcelona nu e afacerea ta” sau „Iuda Laporta l-a trădat pe Dumnezeu”, au fost câteva dintre mesajele afișate lângă Camp Nou.

Recomandări
  • Barcelona – Real Sociedad 4-2
  • Catalanii încep cu dreptul nou sezon din La Liga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și