Închide meniul

Bari insistă pentru Malcom Edjouma! Italienii au făcut o nouă ofertă pentru mijlocaşul de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2023, 15:08

Reclamă
Bari insistă pentru Malcom Edjouma! Italienii au făcut o nouă ofertă pentru mijlocaşul de la FCSB

Bari Insistă pentru transferul lui Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, bucuros după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

Bari insistă pentru Malcom Edjouma. Italienii au făcut o nouă ofertă pentru mijlocaşul de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit public banii pe care îi vrea pentru mijlocaşul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari insistă pentru transferul lui Malcom Edjouma de la FCSB. Jurnalistul Gianluca Di Marzio susţine că echipa din Serie B a făcut o nouă ofertă pe mijlocaşul roş-albaştrilor şi că este aproape de a finaliza transferul.

Bari insistă pentru Malcom Edjouma

Edjouma de la Steaua Bucureşti (n.r. – FCSB) este foarte aproape. Clubul a prezentat o nouă ofertă şi astăzi (duminică, 13 august) este programată o nouă întâlnire pentru a finaliza transferul”, a scris Gianluca Di Marzio.

Malcom Edjouma evoluează la la FCSB din iarna lui 2022, atunci când era transferat de la Botoşani. Gigi Becali plătea la momentul respectiv, suma de 330.000 de euro în schimbul mijlocaşului.

În tricoul roş-albaştrilor, Edjouma a bifat 60 de partide, în care a reuşit să marcheze 16 goluri. De asemenea, acesta şi-a mai trecut în cont şi patru pase decisive.

Reclamă

Cât vrea Gigi Becali pentru Malcom Edjouma

Gigi Becali a declarat că este gata să accepte propunerea celor de la Bari, în privinţa unui transfer al lui Malcom Edjouma. Patronul de la FCSB a mărturisit că Bari vrea să-l împrumute pe mijlocaşul francez, iar suma plătită în schimbul său va fi de 200.000 de euro.

De asemenea, Becali a mai declarat faptul că, dacă va fi transferat definitiv Malcom Edjouma, italienii vor plăti suma de 600.000 de euro în schimbul său.

„Singurul jucător căruia i-am dat drumul e Malcom Edjouma. Voi lua 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 de euro pentru transfer definitiv. Nu mai pleacă nimeni! Nimic, nimic, nimic! Gata! Vreau să facă echipă tare”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma a mers direct la vestiare, după FCSB – CFR Cluj

Malcom Edjouma a mers direct la vestiare, după ce FCSB a învins-o cu scorul de 1-0 pe CFR Cluj. Mijlocaşul francez nu a sărbători victoria pe teren, alături de ceilalţi jucători şi alături de fani.

Malcom Edjouma s-a arătat extrem de nemulţumit la finalul derby-ului cu CFR Cluj. Mijlocaşul a plecat direct la vestiare, după fluierul final de meci.

Ceilalţi jucători au mers în faţa galeriei, şi au sărbătorit victoria în alături de fani. Mihai Stoica a fost lider de galerie, şi a îmbrăţişat toţi jucătorii, la finalul meciului.

Edjouma însă nu a luat parte la sărbătoarea de pe teren. Acesta este aproape de o plecare de la FCSB, în această vară, şi probabil a fost nemulţumit de faptul că a bifat doar câteva minute în derby-ul cu CFR Cluj.

De altfel, în acest start de sezon, Malcom Edjouma a fost titular doar într-o singură partidă, duelului cu Oţelul, în care de altfel mai mulţi titulari au fost menajaţi pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și