Închide meniul

Malcom Edjouma a mers direct la vestiare, după FCSB – CFR Cluj! Mijlocaşul nu a sărbătorit victoria pe teren

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 10:42

Malcom Edjouma a mers direct la vestiare, după FCSB – CFR Cluj! Mijlocaşul nu a sărbătorit victoria pe teren

FCSB - Nordsjaelland se joacă în Ghencea

Jucătorii de la FCSB, la finalul derby-ului cu CFR Cluj/ Hepta

Malcom Edjouma a mers direct la vestiare, după ce FCSB a învins-o cu scorul de 1-0 pe CFR Cluj. Mijlocaşul francez nu a sărbători victoria pe teren, alături de ceilalţi jucători şi alături de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a fost rezervă în derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj, din Ghencea. Mijlocaşul a fost introdus pe teren în prelungiri, în minutul 90+3, în locul lui Darius Olaru.

Malcom Edjouma a mers direct la vestiare, după FCSB – CFR Cluj

Malcom Edjouma s-a arătat extrem de nemulţumit la finalul derby-ului cu CFR Cluj. Mijlocaşul a plecat direct la vestiare, după fluierul final de meci.

Ceilalţi jucători au mers în faţa galeriei, şi au sărbătorit victoria în alături de fani. Mihai Stoica a fost lider de galerie, şi a îmbrăţişat toţi jucătorii, la finalul meciului.

Edjouma însă nu a luat parte la sărbătoarea de pe teren. Acesta este aproape de o plecare de la FCSB, în această vară, şi probabil a fost nemulţumit de faptul că a bifat doar câteva minute în derby-ul cu CFR Cluj.

Reclamă

De altfel, în acest start de sezon, Malcom Edjouma a fost titular doar într-o singură partidă, dueulul cu Oţelul, în care de altfel mai mulţi titulari au fost menajaţi pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Bari insistă în continuare pentru transferul lui Malcom Edjouma. Digisport.ro anunţă că mutarea s-ar putea realiza în această perioadă, mijlocaşul urmând să fie împrumutat de italieni de la FCSB.

Mihai Stoica, lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Bucuria nebună a „roș-albaștrilor”

Mihai Stoica a fost lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Managerul general al celor al vicecampioanei s-a bucurat copios alături de galerie după ce echipa pe care o reprezintă s-a impus împotriva formației antrenate de Andrea Mandorlini.

Reclamă 4 / 0/3

După fluierul de final al meciului dintre FCSB și CFR Cluj, fanii au început sărbătoarea în Ghencea. Aceștia au fost foarte fericiți după ce echipa favorită a marcat cu o victorie revenirea pe stadionul „Steaua”, casa Clubului Sportiv al Armatei.

La finalul partidei, pe lângă jucătorii care s-au bucurat alături de fani, în centrul atenției a fost Mihai Stoica. Acesta s-a urcat în peluză, alături de fani, dar și de liderul galeriei „roș-albastre”, Gheorghe Mustață. De asemenea, fotbaliștii pregătiți de Elias Charalambous s-au fotografiat alături de fani, pentru a înrăma momentul revenirii în Ghencea.

Fanii vicecampioanei s-au mobilizat încă dinaintea partidei cu CFR Cluj. Aceștia au cumpărat toate biletele puse la vânzare de către oficialii „roș-albaștrilor” și au doborât astfel recordul de asistență de pe stadionul Steaua. În Ghencea, la partida din etapa a 4-a a Ligii 1 au fost prezenți 28,519 de fani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și