Închide meniul

Bas Dost, primul mesaj de pe patul de spital după ce s-a prăbuşit pe teren şi a avut convulsii

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2023, 9:16

Reclamă
Bas Dost, primul mesaj de pe patul de spital după ce s-a prăbuşit pe teren şi a avut convulsii

Bas Dost, primul mesaj de pe patul de spital

Bas Dost, primul mesaj de pe patul de spital

Bas Dost a oferit primul mesaj de pe patul de spital după ce s-a prăbuşit pe teren şi a avut convulsii, în timpul meciului Alkmaar – NEC Nijmegen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bas Dost, care s-a prăbuşit pe teren la meciul din deplasare cu AZ Alkmaar, duminică, a transmis un mesaj din spital, în care a precizat că se simte bine.

Bas Dost, primul mesaj de pe patul de spital

„Mă simt bine. Ajutorul pe care am primit pe teren a fost fantastic. Acum sunt în spital şi mă simt bine. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul!”, a transmis fotbalistul, mesaj care a fost distribuit pe X de NEC Nijmegen, alături de o fotografie cu Dost în spital.

Bas Dost se reface în spital după ce s-a prăbuşit pe teren şi a avut convulsii în timpul meciului din Eredivisie de pe terenul lui AZ Alkmaar, partidă care a fost suspendată. Fostul internaţional olandez are 34 de ani.

Reclamă

„Meciul AZ-NEC a fost oprit în minutul 90, duminică seara, la scorul de 1-2. Bas Dost s-a prăbuşit pe teren şi a fost ajutat imediat de toate serviciile de urgenţă prezente. Dost a fost scos de pe teren de serviciile de urgenţă şi dus la spital”, a precizat NEC într-un comunicat pe site-ul său.

Bas Dost, gol şi pasă de gol înainte de a se prăbuşi pe teren

Debutul partidei a fost unul foarte bun pentru atacantul de 34 de ani. Dost a deschis scorul în minutul 11, după care a oferit o pasă de gol în minutul 31, la reuşita lui Mattson. În minutul 57, gazdele au redus din diferenţă prin Pavlidis.

În cele opt meciuri disputate în acest sezon pentru NEC Nijmegen, Bas Dost a reuşit să înscrie 3 goluri şi să ofere 2 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Olandezul de 34 de ani a mai jucat în cariera sa pentru Heerenveen, Wolfsburg, Sporting Lisabone, Eintracht Frankfurt, Club Brugge şi Utrecht, înainte de a ajunge la NEC Nijmegen, formaţie la care evoluează din această vară.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul la care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloasă 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Sold-out pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha Vezi toate știrile
Citește și