Închide meniul

Bas Dost s-a prăbuşit şi a fost resuscitat pe teren! Scene cutremurătoare în AZ Alkmaar – NEC Nijmegen

Alex Masgras Publicat: 29 octombrie 2023, 21:22

Reclamă
Bas Dost s-a prăbuşit şi a fost resuscitat pe teren! Scene cutremurătoare în AZ Alkmaar – NEC Nijmegen

Bas Dost s-a prăbuşit şi a fost resuscitat pe teren

Bas Dost s-a prăbuşit şi a fost resuscitat pe teren în timpul meciului AZ Alkmaar - NEC Nijmegen / Captură Twitter

Bas Dost s-a prăbuşit şi a fost resuscitat pe teren în timpul meciului AZ Alkmaar – NEC Nijmegen. Atacantul celor de la Nijmegen a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, acesta a fost resuscitat, iar jucătorii celor două echipe au făcut paravan, aşa cum s-a întâmplat şi la EURO 2020 cu Christian Eriksen, în meciul Danemarca – Finlanda.

Bas Dost s-a prăbuşit şi a fost resuscitat pe teren!

Meciul dintre AZ Alkmaar – NEC Nijmegen a fost marcat de un eveniment nefericit. În minutul 90 al partidei din Eredivisie, Bas Dost, jucătorul oaspeţilor, s-a prăbuşit pe teren.

Fără să fie atins de nimeni, Dost a căzut la mijlocul terenului. În primă fază, arbitrul a lăsat jocul să continue, dar a chemat imediat echipa medicală în momentul în care a văzut că atacantul are convulsii.

Medicii au intrat pe teren şi l-au resuscitat pe Bas Dost în timp ce jucătorii celor două echipe au făcut paravan, aşa cum s-a întâmplat şi cu Christian Eriksen, cel care a suferit un infarct la EURO 2020, în timpul meciului dintre Danemarca şi Finlanda.

Reclamă

Din fericire, NEC Nijmegen a anunţat la câteva minute după nefericitul eveniment că Bas Dost şi-a recăpătat cunoştinţa, acesta fiind transportat la spital. Meciul a fost întrerupt în minutul 90, la scorul de 2-1 pentru Nijmegen.

Bas Dost, gol şi pasă de gol înainte de a se prăbuşi pe teren

Debutul partidei a fost unul foarte bun pentru atacantul de 34 de ani. Dost a deschis scorul în minutul 11, după care a oferit o pasă de gol în minutul 31, la reuşita lui Mattson. În minutul 57, gazdele au redus din diferenţă prin Pavlidis.

În cele opt meciuri disputate în acest sezon pentru NEC Nijmegen, Bas Dost a reuşit să înscrie 3 goluri şi să ofere 2 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Olandezul de 34 de ani a mai jucat în cariera sa pentru Heerenveen, Wolfsburg, Sporting Lisabone, Eintracht Frankfurt, Club Brugge şi Utrecht, înainte de a ajunge la NEC Nijmegen, formaţie la care evoluează din această vară.

Atunci când evolua la Sporting, Dost a întâlnit-o pe FCSB în play-off-ul UEFA Champions League. În meciul retur, câştigat de lusitani cu 5-1, Bas Dost a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă, în meciul în care Sporting a obţinut calificarea în grupele UCL.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și