Închide meniul
Foto

Euro 2020 | Imagini cutremurătoare după ce Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren! Fanii şi jucătorii au izbucnit în lacrimi şi s-au rugat pentru viaţa starului danez

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2021, 20:43

Euro 2020 | Imagini cutremurătoare după ce Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren! Fanii şi jucătorii au izbucnit în lacrimi şi s-au rugat pentru viaţa starului danez

Profimedia

Imagini cutremurătoare după ce Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren. Superstarul danez a fost resuscitat pe teren, după ce a căzut fără să fie lovit de nimeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini cutremurătoare după ce Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren

Jucătorii, cei din staff şi fanii au izbucnit în plâns după momentul cutremurător. Suporterii, dar şi fotbaliştii, se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren.

Colegii din naţionala Danemarcei au făcut un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca nu apărea imagini cu jucătorul inconştient.

Soţia lui Eriksen plângea în hohote în timp ce soţul său se zbătea între viaţă şi moarte. Kasper Schmeichel şi Simona Kjaer au încercat să o consoleze.

Scene şocante la Copenhaga! Christian Eriksen şi-a pierdut cunoştinţa. Jucătorul a fost resuscitat pe teren. Suporterii au izbucnit în lacrimi

Imagini dramatice la Copenhaga. Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 din Danemarca – Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Eriksen s-a prăbuşit, iar minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Reclamă

Eriksen a fost scos de pe teren pe targă, dar colegii au ascuns trupul fotbalistului cu două mari pânze de culoare albă. UEFA a decis să suspende meciul.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului. După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Meciul este suspendat de UEFA, iar jucătorul a fost transportat în afara stadionului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și