Închide meniul

Basarab Panduru, avertisment pentru Marius Șumudică, după ce a revenit la Gaziantep: „Anul ăsta mi se pare incredibil”

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2023, 23:20

Reclamă
Basarab Panduru, avertisment pentru Marius Șumudică, după ce a revenit la Gaziantep: Anul ăsta mi se pare incredibil”

Basarab Panduru, avertisment pentru Marius Șumudică, după ce a revenit la Gaziantep

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru, avertisment pentru Marius Șumudică, după ce a revenit la Gaziantep. Fostul fotbalist a vorbit despre campionatul din Turcia, în care tehnicianul român a revenit, după ce a stat o bună perioadă de timp liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a fost liber de contract în această vară, după ce s-a despărțit de formația saudită Al-Raed. După ce s-a aflat în negocieri cu mai multe cluburi, „Șumi” a decis să revină la Gaziantep, echipă la care este legitimat și Alexandru Maxim.

Basarab Panduru, avertisment pentru Marius Șumudică, după ce a revenit la Gaziantep. Ce i-a transmis fostul fotbalist

Basarab Panduru este de părere că liga din Turcia a evoluat foarte mult, față de alte sezoane. Acesta este de părere că echipele din campionatul Turciei au explodat în acest sezon, datorită investițiilor financiare majore făcute în ultima perioadă.

„Eu îi doresc lui Şumudică să facă treabă la Gaziantep. Păi unde să se mai ducă acum? Şi un punct dacă face în următoarele patru meciuri este mai bine ca până acum. Ştie campionatul, ştie cum să joace, ştie antrenorii. Anul ăsta mi se pare incredibil. Nu ştiu cum a bubuit campionatul Turciei atât de mult cu banii. Au din cale afară de mulţi. Au salariii de milioane”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Marius Șumudică a mai pregătit-o pe Gaziantep între iunie 2019 și ianuarie 2021. De asemenea, în Turcia, tehnicianul le-a mai pregătit pe: Kayserispor, Rizespor și Malatyaspor.

Reclamă

Acesta a revenit pe banca lui Gaziantep la 3 luni de la despărțirea de Al-Raed. În această vară a purtat negocieri cu mai multe cluburi, fiind foarte aproape să o preia pe FCU 1948 Craiova, echipă patronată de către Adrian Mititelu. Totuși, negocierile au picat pe ultima sută de metri, iar între cele două părți s-a iscat un scandal.

În cariera sa, Marius Șumudică le-a antrenat pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid București, AO Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor, Al-Shabab și Al-Raed.

Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep! Anunţul oficial al clubului din Turcia

În cursul zilei de miercuri, Gaziantep FK a anunţat că este foarte aproape să semneze cu Marius Şumudică. Antrenorul român este aşteptat în cursul zilei de joi, alături de staff-ul său tehnic, pentru ultimele detalii ale înţelegerii.

Reclamă 4 / 0/3

„Clubul de Fotbal Gaziantep a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi staff-ul său tehnic vor veni la Gaziantep joi, 7 septembrie, şi vor avea ultimele întâlniri cu consiliul de administraţie al clubului”, a fost anunţul celor de la Gaziantep, pe pagina de Twitter.

Cel mai scump jucător de la formația din Turcia este chiar Alexandru Maxim, care, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, valorează suma de 2,8 milioane de euro. În momentul de față, Gaziantep ocupă ultimul loc în clasament, cu niciun punct obținut după 4 etape de la startul noului sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și