Închide meniul

Bayer Leverkusen pregăteşte primul transfer al verii! Un fost jucător de la Dinamo, ţinta lui Xabi Alonso

Alex Masgras Publicat: 27 mai 2024, 14:18

Reclamă
Bayer Leverkusen pregăteşte primul transfer al verii! Un fost jucător de la Dinamo, ţinta lui Xabi Alonso

Bayer Leverkusen pregăteşte primul transfer al verii! Un fost jucător de la Dinamo, ţinta lui Xabi Alonso

Xabi Alonso, în timpul finalei Cupei Germaniei / Profimedia

Bayer Leverkusen pregăteşte primul transfer al verii. Echipa lui Xabi Alonso a trecut peste dezamăgirea din finala Europa League şi a câştigat Cupa Germaniei, realizând eventul, fiind neînvinsă pe plan intern în acest sezon. Acum, campioana din Bundesliga îşi îndreaptă atenţia către sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aleix Garcia, fostul jucător al celor de la Dinamo, în prezent la Girona, marea surpriză din La Liga, este foarte aproape de a semna cu campioana din Germania.

Bayer Leverkusen pregăteşte primul transfer al verii! Un fost jucător de la Dinamo, ţinta lui Xabi Alonso

Potrivit lui Fabrizio Romano, Bayer Leverkusen este pregătită să avanseze negocierile, în speranţa că va reuşi să finalizeze tranzacţia încă din această săptămână. Fostul jucător al lui Dinamo, care s-a aflat şi pe radarul Barcelonei, a fost contactat de Xabi Alonso încă din luna aprilie.

Jurnalistul Florian Plettenburg a dezvăluit că mijlocaşul de 26 de ani va avea la Leverkusen un contract pe mai mulţi ani, iar suma de transfer este între 15-20 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Aleix Garcia este cotat la 25 de milioane de euro pe transfermarkt.com. Mijlocaşul a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Girona în acest sezon. În 37 de meciuri în La Liga, el a marcat 3 goluri şi a oferit 6 pase de gol.

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania, după ce a câştigat finala Cupei. Campioana s-a impus cu emoţii, cu scorul de 1-0, în duelul cu Kaiserslautern. Bayer termină sezonul intern fără înfrângere, stabilind un record în Germania.

Reclamă

Bayer Leverkusen a completat sezonul de vis. După ce a triumfat în campionat, trupa lui Xabi Alonso a câştigat şi Cupa Germaniei, pentru prima dată, după 31 de ani.

Bayer a marcat în minutul 17, prin Granit Xhaka, iar la finalul reprizei secunde a avut un jucător eliminat, pe fundaşul Odilon Kossounou, care a primit două cartonaşe galbene. Kaierslautern nu a reuşit să egaleze, pentru a trimite partida în prelungiri şi Bayer Leverkusen s-a impus cu 1-0, cucerind Cupa Germaniei pentru a doua oară în istorie.

Bayer Leverkusen încheie sezonul neînvinsă în competiţiile interne, record pentru Germania, şi reuşind dubla campionat-cupă. Este primul event din istorie clubului, care până în acest an avea în palmares o Cupă UEFA (1988) şi o Cupă a Germaniei (1993).

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:30

VideoDavid Popovici luptă pentru medalia de aur la 200m liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (19:36)

18:30

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Spaniei e ACUM în AntenaPLAY! Norris, cel mai rapid pilot în FP1

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

17:46

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

17:39

Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și