Închide meniul

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

Publicat: 23 august 2024, 23:55

Reclamă
Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

Coaj Profimedia

Bayer Leverkusen a obţinut o primă victorie uluitoare în acest sezon, cu un gol marcat în minutul 90+11. Lerverkusen s-a impus cu 3-2 în deplasarea de la Monchengladbach. În Franţa PSG câştigat cu 6-0 partida cu Montpellier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayer Leverkusen a condus cu 2-0, după golurile marcate în prima repriză de Xhaka şi Wirtz. Gazdele au revenit fantastic şi au egalat la 2. Când toată lumea credea că meciul se va termina la egalitate, Leverkusen a dat lovitura în al 11-lea minut de prelungire prin Wirtz, dintr-un penalty obţinut cu ajutorul VAR.

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11

Startul meciului de pe Borussia-Park părea să aducă echipei campioane, Bayer Leverkusen, o victorie facilă în faţa Borussiei Monchengladbach. Granit Xhaka, în minutul 12, şi Florian Wirtz, în minutul 38, au pus pe tabelă un 2-0 pentru oaspeţi. Borussia a revenit însă în partea secundă. Nico Elvedi a redus din diferenţă, în minutul 59, iar Tim Kleindienst a egalat în minutul 85. Însă în minutul 90+11un fault al lui Itakura asupra lui Adli, în suprafaţa de pedeapsă, a adus un penalti pentru Leverkusen. Wirtz a şutat, portarul Omlin a respins în faţă şi tot Wirtz a înscris aducând victoria campioanei, Bayer Leverkusen, cu scorul de 3-2.

PSG a umilit pe Montpellier

În Franţa, PSG a umilit pe Montpellier şi a câştigat la scor de tenis: 6-0. Barcola, cu o dubl[, Asensio, Hakimi, Zaire-Emery şi Lee Kang-In au marcat.

Leverkusen a câştigat dramatic Supercupa Germaniei

Bayer Leverkusen a câștigat şi Supercupa Germaniei după o nouă remontada de senzație! Campioana Germaniei a făcut spectacol și a cucerit un nou trofeu. Echipa lui Xabi Alonso a început bine duelul cu Stuttgart. Campionii din Bundesliga au deschis scorul încă din minutul 11, prin Boniface.

Reclamă
Reclamă

Stuttgart a revenit însă rapid în meci și a restabilit egalitatea, prin reușita semnată de Millot, din minutul 15. Elevii lui Xabi Alonso au primit o lovitură uriașă în minutul 37, atunci când Terrier a primit un cartonaș roșu.
Stuttgart a trecut la conducerea partidei în a doua repriză, prin Undav. Acesta a înscris în minutul 63 al duelului.

Bayer Leverkusen a egalat, în stilul deja caracteristic, în minutul 88. Grimaldo a declanșat nebunia și a dus meciul la loviturile de departajare, pe care echipa lui Xabi le-a câștigat, cu scorul de 4-3.

 

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:48 24 aug.

Cristi Săpunaru, cuvinte uriaşe despre Marius Şumudică: „E fratele meu mai mare! Aş face orice pentru el!”

0:44 24 aug.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”

0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 5 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 6 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu
Citește și