Închide meniul

Bayern – Barcelona 3-0 | Julian Nagelsmann înfige cuțitul în rana catalanilor. ”Diferența de scor putea fi mai mare”

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 8:48

Bayern – Barcelona 3-0 | Julian Nagelsmann înfige cuțitul în rana catalanilor. ”Diferența de scor putea fi mai mare”

Bayern - Barcelona 3-0 | Julian Nagelsmann înfige cuțitul în rana catalanilor

Profimediaimages

  • Bayern – Barcelona 3-0
  • Barcelona a ratat calificarea în optimile Champions League

”Dacă ne uităm la ocaziile pe care le-am avut azi, diferența de rezultat trebuia să fie mai mare. Barcelona are multe datorii și asta a tras totul în jos. Trebuie să revină la vechile obiceiuri. Sunt schimbări radicale și e normal să aibă un sezon ca acesta. Și alte cluburi au trecut prin asta. Ca un fan al fotbalului, sper ca Barcelona să redevină curând o echipă glorioasă”, a spus Nagelsmann.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern – Barcelona 3-0 | Record pentru bavarezi

Bayern a egalat recordul stabilit în stagiunea 2019-2020, atunci când a obținut maximum de puncte în faza grupelor Champions League, având un golaveraj de +19.

”Am avut parte de jocuri spectaculoase în grupă și am obținut maximum de puncte.  Sunt mulțumit de rezultat și de cum am jucat în cele șase meciuri”, a mai spus Nagelsmann.

Reclamă

Bayern – Barcelona 3-0 | Xavi, prima reacție după eliminarea din Champions League

Catalanii au terminat pe locul 3 grupa E și vor continua în Europa League. Xavi a avut o primă reacție după Bayern – Barcelona, scor 3-0. Abătut de situația prin care trece echipa lui, acesta a anunțat că va lua măsuri și că vor fi schimbări la gruparea de pe Camp Nou!

Din sezonul 2003-2004 nu au mai jucat catalanii în cea de-a doua competiție europeană. Mai mult decât atât, în anul 2000 terminau ultima dată pe locul 3 într-o grupă din Champions League. Se clasau atunci în spatele lui AC Milan și Leeds.

Reclamă

„Noi mereu ne dorim să ne dominăm adversarul, dar acum a fost invers. Trebuie să ne dorim mai mult de la noi, suntem Barcelona! Acesta trebuie să fie un punct de cotitură, astăzi nu am concurat. Asta este realitatea, trebuie să înfruntăm cu demnitate situația actuală. Azi începe o nouă eră și o nouă etapă.

Sunt nervos, mă enervează ce se întâmplă. Trebuie să facem față, nu există altă variantă. Scopul nostru era să Liga Campionilor, nu să ajungem în Europa League. Trebuie să muncești din greu, iar mine nu îmi place să pierd. Iubesc acest club și o voi face până la finalul vieții„, a declarat Xavi după Bayern – Barcelona 3-0.

Barcelona a terminat grupa pe locul al treilea și va juca, la primăvară, în Europa League. Bayern și Benfica merg împreună în optimile UEFA Champions League, în timp ce echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, părăsește Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”