Închide meniul

Bayern – Barcelona 3-0 | Xavi, prima reacție după eliminarea din Champions League. „Sunt nervos, urăsc să pierd. Scopul nostru nu era să ajungem în Europa League”. Mesaj pentru fani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2021, 1:30

Bayern – Barcelona 3-0 | Xavi, prima reacție după eliminarea din Champions League. „Sunt nervos, urăsc să pierd. Scopul nostru nu era să ajungem în Europa League. Mesaj pentru fani

Xavi, prima reacție după Galatasaray - Barcelona 1-2

Profimediaimages

Din sezonul 2003-2004 nu au mai jucat catalanii în cea de-a doua competiție europeană. Mai mult decât atât, în anul 2000 terminau ultima dată pe locul 3 într-o grupă din Champions League. Se clasau atunci în spatele lui AC Milan și Leeds.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Xavi după Bayern – Barcelona 3-0

Barcelona și-a jucat ultima șansă cu Bayern, dar a suferit o adevărată corecție. Muller (34), Sane (43) și Musiala (62) au înscris în victoria fără drept de apel a bavarezilor. Xavi a răbufnit după fluierul final.

Noi mereu ne dorim să ne dominăm adversarul, dar acum a fost invers. Trebuie să ne dorim mai mult de la noi, suntem Barcelona! Acesta trebuie să fie un punct de cotitură, astăzi nu am concurat. Asta este realitatea, trebuie să înfruntăm cu demnitate situația actuală. Azi începe o nouă eră și o nouă etapă.

Sunt nervos, mă enervează ce se întâmplă. Trebuie să facem față, nu există altă variantă. Scopul nostru era să Liga Campionilor, nu să ajungem în Europa League. Trebuie să muncești din greu, iar mine nu îmi place să pierd. Iubesc acest club și o voi face până la finalul vieții„, a declarat Xavi după Bayern – Barcelona 3-0.

Citește și:

Antrenorul catalanilor i-a anunțat pe fani că, în condițiile date, va încerca să câștige trofeul Europa League.

Reclamă

Realitatea noastră este acum Europa League. Trebuie să câștigăm! Oricum, obiectivul Barcelonei este să câștige fiecare meci. Nu este cel mai bun scenariu de această dată, dar e tot ce avem.

Am fi vrut să continuăm în Liga Campionilor și să o câștigăm, dar nu am fost la nivelul lui Bayern. Este o lovitură pentru mine ca antrenoir. Au fost momente mai bune, dar voi munci pentru a o readuce pe Barca unde îi este locul. Totuși, anumite lucruri trebuie să se schimbe, e clar„, a mai spus Xavi, potrivit marca.com.

Barcelona a terminat grupa pe locul al treilea și va juca, la primăvară, în Europa League. Bayern și Benfica merg împreună în optimile UEFA Champions League, în timp ce echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, părăsește Europa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Bayern – Barcelona 3-0
  • Ce a declarat Xavi după eliminarea Barcelonei din Champions League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și