Închide meniul

Bayern – FC Barcelona | Catalanii tremură înainte de „finala” de la Munchen! Sunt aproape de un dezastru financiar. Ce sumă uriaşă vor pierde dacă vor fi eliminaţi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 18:39

Bayern – FC Barcelona | Catalanii tremură înainte de „finala de la Munchen! Sunt aproape de un dezastru financiar. Ce sumă uriaşă vor pierde dacă vor fi eliminaţi

Final încins în grupele UEFA Champions League

Profimedia

Catalanii tremură înainte de „finala” Bayern – FC Barcelona

Barcelona tremură înainte de partida de foc cu Bayern de la Munchen. Gruparea de pe Camp Nou putea să facă un pas uriaş pentru calificarea în faza următoare a UEFA Champions League, însă s-a încurcat cu Benfica chiar pe teren propriu, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, în ultimul meci din faza grupelor, catalanii sunt obligaţi să o învingă pe Bayern pentru a obţine biletele pentru „optimile” de finală. În caz contrar, gruparea catalană riscă un adevărat dezastru financiar.

FC Barcelona ar pierde 20.2 milioane de euro dacă ajunge în Europa League, potrivit Marca. La începutul sezonului, catalanii au calculat sumele pe care le pot primi până în sferturile de finală cel puţin. Aceştia nu anticipau ca situaţia clubului va ajunge până în acest punct. De menţionat este faptul că FC Barcelona va obţine 14.9 milioane de euro dacă va câştiga Europa League.

Dacă vor pierde banii, catalanii vor avea probleme şi pe piaţa transferurilor, unde Xavi nu va mai putea aduce jucătorii pe care îi vrea. Karim Adeyemi, atacantul german cu mamă româncă, şi Ferran Torres, „perla” lui Manchester City, sunt pe lista sa.

Citește și:

Ovidiu Haţegan, delegat la Bayern – Barcelona

Ovidiu Haţegan a fost delegat la marele meci al ultimei etape din grupele UEFA Champions League. Arbitrul român va împărţi dreptatea în derby-ul Bayern – Barcelona, cel de care depinde prezenţa catalanilor în optimile de finală.

Reclamă

Haţegan a primit veşti excelente de la UEFA şi va fluiera în cea mai tare confruntare din această săptămână. Va fi ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, precum şi de rezerva Andrei Chivulete. Italianul Paolo Valeri şi francezul Jerome Brisard vor fi în camera VAR.

Recomandări

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și