Închide meniul

Bayern – Gladbach 6-0 | "Bavarezii" au făcut show după ce au luat titlul! Robert Lewandowski, hat-trick de senzație. Polonezul e la un singur gol de un record istoric

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 18:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Bayern – Gladbach 6-0 | "Bavarezii" au făcut show după ce au luat titlul! Robert Lewandowski, hat-trick de senzație. Polonezul e la un singur gol de un record istoric

Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen

Profimedia

Robert Lewandowski a avut o nouă prestație de gală. Starul polonez a intrat pe teren "înfometat", iar fundașii lui Gladbach au rămas fără reacție. Lewandowski a deschis scorul încă din minutul 2, din centrarea lui David Alaba. Jamal Musiala a înscris pentru 2-0 la jumătatea primei reprize. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski, hat-trick în Bayern – Monchengladbach 6-0

Același Lewandowski a înscris golul meciului în minutul 34. Polonezul a reluat din semi-foarfecă o centrare venită din flancul drept, iar Sommer n-a mai avut cum să intervină.

VIDEO AICI CU SUPER-GOLUL LUI LEWANDOWSKI

Între timp, a marcat și Kingsley Coman, iar Bayern a intrat la cabine cu un avantaj de 4 goluri.

Lewandowski a mai lovit o dată în minutul 66. Starul polonez a marcat și din penalty, trecându-și în cont al 39-lea gol stagional în Bundesliga! 

Reclamă

Lewandowski vânează recordul legendarului Gerd Muller și, în acest moment, mai are nevoie de un singur gol ca să-l egaleze! 40 este recordul pentru cele mai multe goluri reușite de un jucător într-un sezon de Bundesliga. 

Leroy Sane a închis tabela în minutul 85. Bayern – Gladbach s-a terminat 6-0, în ziua în care bavarezii au devenit mametic campioni!

Kingsley Coman, record uluitor

Ultimul titlu cucerit alături de Bayern este al 10-lea din palmaresul lui Kingsley Coman. Recordul este unul uriaș, ținând cont că atacantul francez are numai 24 de ani!

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, Coman a cucerit titlul în fiecare sezon petrecut în carieră la nivel de seniori. Seria a început în tricoul lui PSG, alături de care a cucerit Ligue 1 în 2013 și 2014. A urmat un an și jumătate petrecut la Juventus, dar a fost suficient pentru Coman ca să primească două medalii de campion, în 2015 și 2016.

Kingsley Coman a semnat apoi cu Bayern Munchen, alături de care a cucerit 6 titluri în Bundesliga. Atacantul francez a cucerit și UEFA Champions League, în 2020, când a marcat unicul gol al finalei cu PSG. 

Recomandări
  • Bayern - Gladbach 6-0, hat-trick Robert Lewandowski
  • Bayern a devenit campioana Germaniei pentru al 9-lea an la rând

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
Vezi toate știrile
Citește și