Închide meniul

Bayern, lovitură pentru Barcelona şi PSG! Şefii campioanei Germaniei îl „liniştesc” pe Robert Lewandowski: „Are contract până în 2023!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2022, 15:55

Bayern, lovitură pentru Barcelona şi PSG! Şefii campioanei Germaniei îl „liniştesc pe Robert Lewandowski: „Are contract până în 2023!

Ruptură totală între Robert Lewandowski şi Bayern

Robert Lewandowski este golgheterul lui Bayern Munchen / Profimedia

Bayern, lovitură pentru Barcelona şi PSG! Şefii campioanei Germaniei îl „liniştesc” pe Robert Lewandowski, care vrea să plece cu orice preţ de la Munchen. Hasan Salihamidic, directorul sportiv al bavarezilor, îi cere superstarului polonez să se liniştească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern aşteaptă o ofertă care să înceapă de la 40 de milioane de euro pentru a lua în calcul despărţirea de Robert Lewandowski. Vărful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie, în care a marcat 50 de goluri în 46 de partide, oferind şi 7 assist-uri.

Bayern, lovitură pentru Barcelona şi PSG! Şefii campioanei Germaniei îl „liniştesc” pe Robert Lewandowski

Chiar dacă Robert Lewandowski a anunţat că nu mai are de gând să rămână la Munchen sub nicio formă, Hasan Salihamidic i-a amintit de faptul că înţelegerea sa expiră abia în 2023.

„Are contract cu noi până în 2023 și suntem foarte fericiți că este aici. Cred că lucrurile se vor liniști. Știm ce avem cu el și el știe ce are aici. Am vorbit despre declaraţiile sale publice. Ar trebui să ne calmăm toţi!”, a declarat Hasan Salihamidic, citat de Marca.

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern

Golgheterul bavarezilor nu mai vrea să audă de campioana Germaniei şi le cere şefilor de pe Allianz Arena să găsească o soluţie pentru transferul său.

Reclamă

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, a declarat Robert Lewandowski, potrivit sport.onet.pl.

Cum îşi forţează Robert Lewandowski plecarea de la Bayern Munchen

Nu mai e cale de împăcare între Robert Lewandowski şi Bayern. Superstarul polonez nu mai are de gând să continue la gruparea bavareză şi face tot posibilul pentru a forţa transferul la Barcelona.

Potrivit Marca, golgheterul campioanei Germaniei refuză să meargă în cantonamentul care va începe în iulie. După cum era de aşteptat, decizia i-a scos din sărite pe şefii lui Bayern, care nu au de gând să renunţe la vedeta lor.

Reclamă 4 / 0/3

Aflat în plin scandal cu Bayern, Robert Lewandowski este în centrul atenţiei la Paris. Superstarul polonez a fost surprins în tribune, alături de Marco Verratti, vedeta lui PSG, la finala dintre Rafael Nadal şi Casper Ruud de la Roland Garros 2022.

Bayern Munchen râde de Barcelona

Bayern Munchen râde de Barcelona, care îl vrea cu orice preţ pe Robert Lewandowski. Uli Hoeness, preşedintele de onoare al campioanei Germaniei, a oferit o replică acidă când a fost întrebat despre transferul golgheterului bavarezilor.

„Barcelona vrea să îl transfere pe Lewandowski, dar are o datorie de 1.3 miliarde euro. În Germania erau în faliment de mult timp. Bate falimentul la uşă şi ei fac oferte de milioane unui jucător de la Bayern. Nimeni nu vrea ca Lewandowski să plece. Nu am găsit încă un înlocuitor. Poate va rămâne!”, a spus Uli Hoeness, citat de Marca.

Recomandări
  • Bayern îl linişteşte pe Robert Lewandowski
  • Anunţul făcut de Hasan Salihamidic, directorul sportiv al bavarezilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și