Închide meniul

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern: „Ceva din mine a „murit”! Nu vreau decât transferul!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2022, 23:10

Reclamă
Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern: „Ceva din mine a „murit! Nu vreau decât transferul!

Robert Lewandowski, acuzaţii dure la adresa celor de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski, în timpul unui meci pentru Bayern / Profimedia

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern Munchen. Golgheterul bavarezilor nu mai vrea să audă de campioana Germaniei şi le cere şefilor de pe Allianz Arena să găsească o soluţie pentru transferul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern aşteaptă o ofertă care să înceapă de la 40 de milioane de euro pentru a lua în calcul despărţirea de Robert Lewandowski. Vărful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie, în care a marcat 50 de goluri în 46 de partide, oferind şi 7 assist-uri.

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, a declarat Robert Lewandowski, potrivit sport.onet.pl.

Cum îşi forţează Robert Lewandowski plecarea de la Bayern Munchen

Ruptură totală între Robert Lewandowski şi Bayern! Superstarul polonez face tot posibilul pentru a pleca de la campioana Germaniei. Barcelona este favorită să obţină semnătura golgheterului din Bundesliga.

Nu mai e cale de împăcare între Robert Lewandowski şi Bayern. Superstarul polonez nu mai are de gând să continue la gruparea bavareză şi face tot posibilul pentru a forţa transferul la Barcelona. Potrivit Marca, golgheterul campioanei Germaniei refuză să meargă în cantonamentul care va începe în iulie. După cum era de aşteptat, decizia i-a scos din sărite pe şefii lui Bayern, care nu au de gând să renunţe la vedeta lor.

Reclamă
Reclamă 4

Aflat în plin scandal cu Bayern, Robert Lewandowski este în centrul atenţiei la Paris. Superstarul polonez a fost surprins în tribune, alături de Marco Verratti, vedeta lui PSG, la finala dintre Rafael Nadal şi Casper Ruud de la Roland Garros 2022.

Robert Lewandowski, adio Bayern Munchen

Robert Lewandowski este ca și plecat de la Bayern Munchen. Starul polonez a făcut marele anunț în cursul zilei de luni. Golgheterul bavarezilor a confirmat că aventura sa alături de campioana Germaniei „s-a încheiat”.

Super-marcatorul polonez a dezvăluit că vrea să semneze cu o nouă echipă în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului cu Bayern Munchen.

Reclamă

„Un lucru este sigur: istoria mea cu Bayern s-a încheiat. Nu îmi pot imagina o relație bună în continuare. Sper să nu mă țină aici doar pentru că pot să facă acest lucru. Un transfer este cea mai bună soluție pentru toată lumea”, a spus Robert Lewandowski, potrivit jurnalistului Michal Pol.

Bayern Munchen râde de Barcelona: „Bate falimentul la uşă şi tu îl vrei pe Robert Lewandowski?”

Bayern Munchen râde de Barcelona, care îl vrea cu orice preţ pe Robert Lewandowski. Uli Hoeness, preşedintele de onoare al campioanei Germaniei, a oferit o replică acidă când a fost întrebat despre transferul golgheterului bavarezilor.

„Barcelona vrea să îl transfere pe Lewandowski, dar are o datorie de 1.3 miliarde euro. În Germania erau în faliment de mult timp. Bate falimentul la uşă şi ei fac oferte de milioane unui jucător de la Bayern. Nimeni nu vrea ca Lewandowski să plece. Nu am găsit încă un înlocuitor. Poate va rămâne!”, a spus Uli Hoeness, citat de Marca.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

17:10

LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și