Închide meniul

Bayern Munchen – Dortmund 0-2! Bavarezii îşi pot lua adio de la titlu. Radu Drăguşin, integralist în Tottenham – Luton 2-1

Antena Sport Publicat: 30 martie 2024, 21:25

Reclamă
Bayern Munchen – Dortmund 0-2! Bavarezii îşi pot lua adio de la titlu. Radu Drăguşin, integralist în Tottenham – Luton 2-1

Bayern Munchen - Dortmund 0-2! Bavarezii îşi pot lua adio de la titlu. Radu Drăguşin, integralist în Tottenham - Luton 2-1

Harry Kane, în timpul meciului Bayern Munchen - Bayer Leverkusen / Profimedia

Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. „Der Klassiker” s-a încheiat cu victoria celor de la Borussia Dortmund, care s-au impus cu 2-0. Bayern Munchen rămâne astfel la 13 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, care s-a impus dramatic pe teren propriu, cu Hoffenheim, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la ora 17:00 a avut loc duelul dintre Tottenham şi Luton Town. Echipa lui Ange Postecoglou s-a impus cu 2-1, într-un meci în care Radu Drăguşin a fost integralist. Luton a deschis scorul prin Chong, dar a întors soarta partidei după autogolul lui Kabore şi reuşita lui Son.

Bayern Munchen – Dortmund 0-2 LIVE SCORE

Fluier final! Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-2! Echipa lui Thomas Tuchel a rămas la 13 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen.

Min. 89: Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-2! Harry Kane a trimis balonul în poartă, cu o lovitură de cap, dar reuşita sa a fost anulată de VAR, din cauza unui offside.

Min. 83: Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-2! Ryerson a marcat la capătul unei acţiuni superbe, iar Dortmund este foarte aproape de victorie în Der Klassiker.

Reclamă

Min. 10: Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-1! Karim Adeyemi a deschis scorul în debutul partidei, din pasa lui Brandt.

Min. 1: A început „Der Klassiker”, Bayern Munchen – Borussia Dortmund.

Bayern Munchen (4-2-3-1): Sven Ulreich – Joshua Kimmich, Matthijs de Ligt, Eric Dier, Alphonso Davies – Konrad Laimer, Leon Goretzka – Leroy Sane, Thomas Muller, Jamal Musiala – Harry Kane.
Antrenor: Thomas Tuchel

Reclamă 4 / 0/3

Borussia Dortmund (4-3-3): Meyer – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Brandt, Can, Nmecha – Sancho, Fullkrug, Adeyemi.
Antrenor: Edin Terzic.

Tottenham – Luton 2-1 | Radu Drăguşin a fost integralist.

UPDATE: Bayer Leverkusen – Hoffenheim 2-1! Liderul din Bundesliga a reuşit o revenire spectaculoasă în meciul de pe teren propriu, în etapa cu numărul 27. Hoffenheim a condus cu 1-0 încă din minutul 33, după reuşita lui Beier, dar jucătorii lui Xabi Alonso au dat lovitura pe final. Andrich a egalat în minutul 88, în timp ce Schick a marcat golul victoriei în minutul 90+1.

Fluier final! Tottenham – Luton 2-1. Echipa lui Ange Postecoglou a reuşit să obţină victoria pe final.

Min. 86: Tottenham – Luton 2-1! Heung-Min Son a marcat, iar Spurs este foarte aproape de victorie.

Min. 51: Tottenham – Luton 1-1! Echipa lui Radu Drăguşin a restabilit egalitatea, după autogolul lui Kabore.

Min. 2 în Tottenham – Luton 0-1! Chong a deschis rapid scorul, după un contra atac fulger.

UPDATE: A început Tottenham – Luton.

Reclamă

UPDATE: Meci nebun în Premier League! Partida dintre Newcastle și West Ham s-a încheiat cu scorul de 4-3! „Ciocănarii” au condus cu 3-1, dar soarta meciului a fost întoarsă în ultimele minute.

UPDATE 16:15: Radu Drăgușin, titular în Tottenham – Luton! Românul a primit o nouă șansă de la Ange Postecoglou, tehnicianul lui Spurs.

Bayern Munchen este pe locul secund în Bundesliga, cu 60 de puncte, acumulate după 26 de runde disputate. Bavarezii sunt la zece puncte distanţă de Bayern Leverkusen, care va juca tot astăzi, pe teren propriu, cu Hoffenheim.

Borussia Dortmund, de cealaltă parte, „tremură” în ceea ce priveşte clasarea pe locurile care asigură prezenţa în grupele Ligii Campionilor. Trupa lui Edin Terzic ocupă locul patru, cu 50 de puncte, cu doar un punct peste Leipzig.

Borussia Dortmund nu a mai învins-o pe Bayern Munchen, în campionat, de zece meciuri. Ultima victorie obţinută a fost în 2018, atunci când se impunea cu scorul de 3-2.

În duelul din Premier League, de la ora 17:00, Tottenham este favorită în faţa lui Luton. Spurs luptă pentru victorie, pentru a spăla ruşinea rezultatului din ultima etapă, 0-4 cu Fulham. Radu Drăguşin ar putea fi titular din nou.

Astăzi vor mai juca şi Chelsea şi Manchester United. Trupa de pe Stamford Bridge se va duela cu Burnley, de la ora 17:00, în timp ce „diavolii” se vor deplasa pe terenul lui Brentford, de la ora 22:00.

Şi Barcelona va juca tot în această seară. Catalanii vor primi vizita celor de la Las Palmas, de la ora 22:00.

Meciurile zilei, din campionatele tari ale Europei:

Antrenorul lui Tottenham, mesaj categoric despre situaţia lui Radu Drăguşin

Antrenorul lui Tottenham a transmis un mesaj categoric despre situaţia lui Radu Drăguşin. Ange Postecoglou a dezvăluit că nu l-a transferat pe fundaşul român doar pentru a juca un meci, ci se va baza pe el în continuare.

Întrebat despre situaţia fundaşului român, Ange Postecoglou a oferit un răspuns ferm. Acesta a transmis că Drăguşin nu a fost adus la Spurs doar pentru a bifa un meci, mărturisind că evoluţia lui din meciul cu Fulham a fost în nota echipei.

Postecoglou a mai dezvăluit că Drăguşin este un jucător care oricând îşi poate aduce contribuţia la Tottenham, acesta fiind şi motivul pentru care a fost transferat.

„Nu a venit ca să joace un singur meci. Cu Fulham nu cred că a jucat mai bine sau mai slab decât oricine altcineva. L-am transferat pe Radu pentru că am văzut un jucător care își poate aduce contribuția aici.

Este pregătit, e disponibil și e parte din viitorul nostru”, a declarat Ange Postecoglou, conform lui Fabrizio Romano.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și