Închide meniul

Antrenorul lui Tottenham, mesaj categoric despre situaţia lui Radu Drăguşin: „Pentru asta l-am transferat!”

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 11:42

Reclamă
Antrenorul lui Tottenham, mesaj categoric despre situaţia lui Radu Drăguşin: „Pentru asta l-am transferat!

Antrenorul lui Tottenham, mesaj categoric despre situaţia lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Tottenham/ Profimedia

Antrenorul lui Tottenham a transmis un mesaj categoric despre situaţia lui Radu Drăguşin. Ange Postecoglou a dezvăluit că nu l-a transferat pe fundaşul român doar pentru a juca un meci, ci se va baza pe el în continuare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost titular la Tottenham, în ultima etapă, contra lui Fulham. Cel mai scump jucător român din istorie a profitat de accidentarea lui Micky van de Ven şi a bifat primul său meci ca titular.

Antrenorul lui Tottenham, mesaj categoric despre situaţia lui Radu Drăguşin

Micky van de Ven ar putea reveni în primul 11 al lui Tottenham, în această etapă, după ce s-a refăcut. În acest context, Radu Drăguşin ar putea reveni pe banca lui Spurs.

Întrebat despre situaţia fundaşului român, Ange Postecoglou a oferit un răspuns ferm. Acesta a transmis că Drăguşin nu a fost adus la Spurs doar pentru a bifa un meci, mărturisind că evoluţia lui din meciul cu Fulham a fost în nota echipei.

Postecoglou a mai dezvăluit că Drăguşin este un jucător care oricând îşi poate aduce contribuţia la Tottenham, acesta fiind şi motivul pentru care a fost transferat.

Reclamă

„Nu a venit ca să joace un singur meci. Cu Fulham nu cred că a jucat mai bine sau mai slab decât oricine altcineva. L-am transferat pe Radu pentru că am văzut un jucător care își poate aduce contribuția aici.

Este pregătit, e disponibil și e parte din viitorul nostru”, a declarat Ange Postecoglou, conform lui Fabrizio Romano.

Lovitură pentru Radu Drăgușin

Antrenorul lui Tottenham a făcut anunțul care a venit ca lovitură pentru Radu Drăgușin. La o conferință de presă, Ange Postecoglou i-a dat o veste proastă fundașului român.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de meciul dintre Tottenham și Luton, de marți, presa din Anglia anunțase faptul că fundașul echipei naționale urma să fie titular. Totuși, Postecoglou a făcut acum un anunț despre apărarea echipei.

Tehnicianul londonezilor a dezvăluit faptul că Micky van de Ven a revenit la antrenamentele echipei și că poate fi utilizat la următoarea partidă din campionat.

”Toți jucătorii care au fost la echipele naționale s-au întors apți. Sunt toți în regulă. Micky (n.r.- van de Ven) a lipsit la ultimul meci. S-a antrenat în ultimele zile și este disponibil”, a spus antrenorul lui Spurs, potrivit Football London.

Până în momentul de față, Radu Drăgușin a adunat 5 partide în tricoul lui Tottenham. A ajuns în lotul lui Postecoglou în această iarnă, de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și