Închide meniul

Bayern Munchen, eliminată dramatic din Cupa Germaniei! O echipă din liga a treia a produs marea surpriză

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 8:36 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 13:06

Reclamă
Bayern Munchen, eliminată dramatic din Cupa Germaniei! O echipă din liga a treia a produs marea surpriză

Bayern Munchen, eliminată dramatic din Cupa Germaniei

Jucătorii lui Saarsbrucken, sărbătorind golul care a adus victoria cu Bayern Munchen în Cupa Germaniei / Profimedia

Bayern Munchen a fost eliminată dramatic din Cupa Germaniei! Campioana en-titre din Bundesliga a jucat seara trecută pe terenul celor de la Saarbrucken, formaţie de liga a treia din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Saarbrucken s-a impus în mod dramatic în minutul 90+6 al partidei cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1.

Bayern Munchen, eliminată dramatic din Cupa Germaniei

Saarbrucken a produs una dintre cele mai mari surprize ale sezonului în Europa. Formaţia de pe locul 15 din liga a treia din Germania a eliminat-o pe Bayern Munchen din Cupa Germaniei.

Eliminarea lui Bayern Munchen este cu atât mai surprinzătoare, în condiţiile în care Thomas Tuchel nu şi-a menajat vedetele pentru această partidă. Pe teren au fost introduşi jucători precum Thomas Muller, Matthijs de Ligt, Joshua Kimmis, Leroy Sane, Alphonso Davies, Eric Maxim Choupo-Moting sau Manuel Neuer încă din primul minut, în timp ce Jamal Musiala, Segrge Gnabry şi Kingsley Coman au intrat în minutul 60.

Ce părea a fi o seară liniştită pentru bavarezi a început cu un gol al lui Thomas Muller, în minutul 16, cu un şut din afara careului.

Reclamă

În minutul 45+1, Patrick Sontheimer a profitat de neînţelegerile din defensiva bavarezilor şi a restabilit egalitatea. Lovitra de graţie a venit în minutul 90+6. Tim Civej, mijlocaş de 21 de ani, a centrat perfect şi l-a găsit pe Marcel Gaus, care nu l-a iertat pe Manuel Neuer.

Bayern Munchen părăseşte prematur competiţia pe care nu a mai câştigat-o din 2020. De asemenea, Bayern nu a mai ajuns în ultimul act de atunci. Deţinătoarea trofeului este Leipzig.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen venea după un rezultat extraordinar în campionat, 8-0 pe teren propriu cu Darmstadt, toate golurile fiind marcate în repriza secundă.

Thomas Tuchel, pus la zid de presa din Germania: „A plătit pentru aroganţa sa”

Presa din Germania nu l-a menajat pe Thomas Tuchel, după înfrângerea surprinzătoare cu Saarbrucken. Cei de la ran.de l-au pus la zid pe antrenorul german, spunând că a plătit pentru aroganţa sa.

Mai întâi, pentru introducerea unor jucători fără experienţă precum Bouna Sarr şi Frans Kratzig, dar şi pentru că l-a păstrat pe teren pe Choupo-Moting, aşteptând să îl introduscă pe Harry Kane în prelungirile partidei, atunci când o formaţie din liga a treia ar fi cedat, cel mai probabil.

„A plătit pentru aroganţa sa. Până la urmă, adversarul său, Rudiger Ziehl, i-a oferit o adevărată lecţie de antrenorat”, au scris jurnaliştii sursei mai sus menţionate.

Bayern Munchen trebuie să uite rapid această eliminare din Cupa Germaniei. În acest weekend va avea loc Der Klassiker pe Westfalenstadion. Meciul cu Borussia Dortmund va avea loc sâmbătă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipele de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și