Închide meniul

Bayern Munchen a marcat 7 goluri în 25 de minute! Scene uluitoare în duelul cu Darmstadt

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 18:25

Reclamă
Bayern Munchen a marcat 7 goluri în 25 de minute! Scene uluitoare în duelul cu Darmstadt

Bayern Munchen marcat 7 goluri 25 de minute

Jucătorii de la Bayern Munchen, în timpul unui meci / Profimedia

Bayern Munchen a marcat 7 goluri în 25 de minute. Jucătorii bavarezilor au dat start recitalului în a doua repriză, după ce scorul de la pauză a fost de 0-0!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre cele două formații reprezintă un duel din etapa a 9-a a sezonului de Bundesliga. Singurele evenimente importante ale primei reprize au fost un gol anulat pentru formația gazdă și 3 cartonașe roșii, 1 în tabăra celor de la Bayern și două în tabăra celor de la Darmstadt.

Bayern Munchen a marcat 7 goluri în 25 de minute. Bavarezii și-au spulberat adversarii în a doua repriză

După o primă repriză care s-a soldat cu 3 eliminări, jucătorii de la Bayern Munchen au preluat frâiele partidei abia după minutul 45. Show-ul a început în minutul 51, odată cu prima reușită a partidei, semnată de Harry Kane.

Au urmat apoi 3 goluri în decursul a 13 minute, semnate de Sane (min 56, min 64) și de Musiala (min 60). În minutul 69 al duelului, atacantul englez al celor de la Bayern, Kane, a trimis balonul în poarta lui Schuhen de la jumătatea terenului!

De cele 25 de minute de coșmar ale celor de la Darmstadt au profitat și Muller (min 71), iar Musiala a reușit „dubla” în minutul 76. Astfel, după această perioadă a reprizei secunde, scorul de pe tabelă era de 7-0!

Reclamă

Bavarezii au mai dat lovitura încă odată, în minutul 88 al duelului, prin Harry Kane. De asemenea, odată cu această partidă, englezul a ajuns primul jucător din istoria campionatului din Germania care a marcat de 12 ori în primele 9 partide pentru Bayern Munchen.

Înainte de acest meci, bavarezii se aflau pe poziția a 3-a, cu 20 de puncte după 8 partide jucate. De partea cealaltă, oaspeții de la Darmstadt erau pe poziția a 12-a, cu 7 puncte după tot atâtea partide disputate.

Bayern Munchen, record fantastic în UEFA Champions League!

Campioana Germaniei a devenit prima echipă din istoria competiţiei care reuşeşte să se impună în 8 meciuri consecutive disputate în deplasare în grupele UCL.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Bayern Munchen şi-a extins şi seria de 37 de meciuri în faza grupelor UEFA Champions League fără înfrângere. De altfel, Bayern a ajuns la 16 victorii consecutive în faza grupelor.

Această serie a început în toamna anului 2021, atunci când Bayern s-a impus cu 3-0 pe Camp Nou, contra Barcelonei. Seria a fost extinsă apoi de victoriile de la Lisabona şi Kiev, cu Benfica (4-0) şi Dinamo (2-1).

Un sezon mai târziu, Bayern le-a învins pe Inter, Viktoria Plzen şi, din nou, pe Barcelona. În acest sezon, bavarezii s-au impus deja la Copenhaga şi Galatasaray, având şansa de a extinde seria la 9 victorii, în cazul uui succes pe Old Trafford, cu Manchester United.

În toate aceste meciuri, Bayern Munchen a reuşit să marcheze 23 de goluri şi să primească doar 5 goluri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și