Închide meniul

Bayern Munchen forțează transferul unui star de la FC Barcelona. Suma oferită este uriașă, iar catalanii își pot umple conturile

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 13:08

Reclamă
Bayern Munchen forțează transferul unui star de la FC Barcelona. Suma oferită este uriașă, iar catalanii își pot umple conturile

Bayern Munchen forțează transferul unui star de la FC Barcelona

Jucătorii de la FC Barcelona, înaintea meciului cu Atletico / Profimedia

Bayern Munchen forțează transferul unui star de la FC Barcelona. Oficialii bavarezilor doresc să își întărească linia defensivă și au pus ochii pe unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Xavi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Ronald Araujo. Totuși, fundașul de 24 de ani este determinat să rămână în lotul lui Xavi, iar din cauza acestui lucru campioana Germaniei oferă o sumă colosală pentru transferul acestuia.

Bayern Munchen forțează transferul unui star de la FC Barcelona. Bavarezii vor să ofere 100 de milioane de euro

Potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com, oficialii celor de la Bayern doresc să le ofere catalanilor suma de 100 de milioane de euro pentru serviciile lui Araujo.

De asemenea, pentru a-l convinge pe uruguayan, cei de la Bayern îi vor oferi și un salariu mult mai mare decât cel pe care îl are în prezent.

În cazul în care această mutare se va materializa, Araujo ar deveni cel mai scump fundaș central din istoria fotbalului. În momentul de față acest record este deținut de englezul Harry Maguire. Acesta a fost cumpărat de Manchester United de la Leicester, în 2019, pentru suma de 87 de milioane de euro.

Reclamă

În momentul de față, Araujo este cotat la suma de 70 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A ajuns la Barcelona în anul 2018, de la Boston River, din țara sa natală, pentru suma de 4,7 milioane de euro.

Până în momentul de față a adunat 126 de meciuri pentru echipa pregătită de Xavi în care a marcat 8 goluri și a oferit 3 pase decisive.

FC Barcelona încearcă un schimb de senzație! Marcus Rashford este dorit în lotul lui Xavi

Potrivit informațiilor oferite de fichajes.net, reprezentanții grupării „blaugrana” doresc să îl aducă pe Marcus Rashford în La Liga, în perioada de transferuri din iarnă. Aceștia dorescă să le propună celor de la Manchester United un schimb de senzație.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care acest schimb se va realiza, Marcus Rashford va ajunge în lotul lui Xavi, în timp ce Raphinha va ajunge pe Old Trafford. Cei doi jucători au început să nu mai fie utilizați din postura de titulari, iar, o schimbare a echipei i-ar putea ajuta să evolueaze mult mai bine.

În momentul de față, Marcus Rashford este cotat la suma de 75 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. De cealaltă parte, brazilianul Raphinha este cotat la 60 de milioane de euro.

Rămâne de văzut însă dacă cele două cluburi se vor înțelege pentru acest schimb. În caz contrar, este greu de crezut că cei de la FC Barceloan vor oferi o sumă de bani pentru transferul lui Rashford, având în vedere că echipa se confruntă cu probleme de ordin financiar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și