Închide meniul

Bayern Munchen – Villarrreal 1-1 | Julian Nagelsmann, făcut praf de Dani Parejo: ”Antrenorul lor, pe care nu îl cunosc, a spus asta. Când scuipi în sus, totul poate veni pe tine”

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2022, 9:41

Bayern Munchen – Villarrreal 1-1 | Julian Nagelsmann, făcut praf de Dani Parejo: ”Antrenorul lor, pe care nu îl cunosc, a spus asta. Când scuipi în sus, totul poate veni pe tine”

Julian Nagelsmann, în timpul meciului Bayern Munchen - Villarreal

Profimedia

  • Julian Nagelsmann, făcut praf de Dani Parejo
  • Declarația făcută de german înainte de dubla cu Villarreal

Bayern Munchen – Villarrreal 1-1. Dani Parejo l-a făcut praf pe antrenorul lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann. Totul a pornit de la o declarație nefericită a neamțului, după tragerea la sorți a sferturilor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când a avut loc tragerea la sorți a sferturilor și au picat cu Villarreal, antrenorul lor, pe care nu îl cunosc, nu numai că nu ne-a respectat pe noi, dar nu a respectat fotbalul, atunci când a zis că vrea să rezolve dubla manșă încă din tur.

A fost lipsă de respect. Câteodată când scuipi în sus, totul poate veni pe tine”, a fost reacția categorică a lui Dani Parejo, după Bayern Munchen – Villarrreal 1-1.

Reclamă

Bayern Munchen – Villarrreal 1-1. Spaniolii, pentru a doua oară în semifinalele UCL

Lucrurile nu au stat deloc așa cum a prezis Julian Nagelsmann. Bayern Munchen a scăpat ușor în Spania, unde a pierdut doar cu 1-0. În retur, bavarezii au condus până în minutul 88, după golul lui Lewandowski.

A venit apoi un contraatac devastator al ”Submarinului Galben”, finalizat de Samuel Chukwueze, care a dus-o pe Villarreal pentru a doua oară în istoria clubului, în semifinalele UEFA Championse League.

Reclamă

Julian Nagelsmann, complet debusolat după eliminarea din UEFA Champions League

Nagelsmann consideră că meciul tur, din Spania, a reprezentat cheia din duelul cu Villarreal pentru un loc în semifinalele Champions League. Antrenorul german n-a uitat nici ocazia uriașă ratată de Thomas Muller în returul de la Munchen. Tehnicianul lui Bayern știe că pentru echipa sa nu va fi suficient să câștige numai campionatul în acest sezon.

„Meciul tur a reprezentat cheia, nu am fost suficient de buni în acel meci. Astăzi, am făcut unul dintre cele mai bune jocuri din ultimele săptămâni. Am jucat la o intensitate ridicată, încă din primul minut. Am ajuns în apropierea porții, dar este greu să-ți creezi ocazii împotriva unei echipe care se apără atât de jos. Au blocat multe șuturi.

Thomas (n.r. – Muller) trebuia să înscrie la acea fază, nu ai multe ocazii de acest gen. La 1-0, am forțat și am jucat ofensiv, lăsând spații în apărare. La golul egalizator, marcatorul nici n-a lovit bine mingea. A fost extrem de frustrant.

Reclamă 4 / 0/3

Va urma o perioadă grea pentru noi, dar nu îmi este frică. Sunt lucruri mai rele în lume. Calificarea în semifinalele Champions League era obiectivul minim pentru Bayern Munchen. Nu am reușit și nu e suficient pentru Bayern să câștigăm campionatul. Această eliminare este unul dintre cele 3 momente groaznice din cariera mea.”, a spus Julian Nagelsmann, citat de UEFA.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee