Închide meniul

Bayern s-a răzgândit! Campioana Germaniei aşteaptă oferta oficială pentru Robert Lewandowski. Barcelona, favorită pentru transfer!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2022, 18:08

Bayern s-a răzgândit! Campioana Germaniei aşteaptă oferta oficială pentru Robert Lewandowski. Barcelona, favorită pentru transfer!

Robert Lewandowski, acuzaţii dure la adresa celor de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski, în timpul unui meci pentru Bayern / Profimedia

Bayern s-a răzgândit şi aşteaptă oferta oficială pentru Robert Lewandowski (33 ani). Şefii campioanei Germaniei sunt resemnaţi cu privire la viitorul vedetei lor, iar jurnaliştii nemţi anunţă că Barcelona este marea favorită pentru transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai e cale de împăcare între Robert Lewandowski şi Bayern. Bavarezii l-au scos din sărite pe superstarul polonez, care nu mai vrea să rămână la campioana Germaniei, după ce a fost acuzat de lipsă de loialitate.

Bayern s-a răzgândit şi aşteaptă oferta oficială pentru Robert Lewandowski

Astfel, Bayern e resemnată şi aşteaptă oferta oficială pentru golgheterul ei, potrivit Mundo Deportivo. Bavarezii vor o ofertă care să înceapă de la 40 de milioane de euro pentru a lua în calcul despărţirea de Robert Lewandowski.

Vărful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie, în care a marcat 50 de goluri în 46 de partide, oferind şi 7 assist-uri. Barcelona este principala favorită pentru semnătura lui „Lewa”.

„Un lucru este sigur: istoria mea cu Bayern s-a încheiat. Nu îmi pot imagina o relație bună în continuare. Sper să nu mă țină aici doar pentru că pot să facă acest lucru. Un transfer este cea mai bună soluție pentru toată lumea”, spunea recent Robert Lewandowski.

Reclamă

Cum l-au „liniştit” şefii lui Bayern pe „Lewa”

Chiar dacă Robert Lewandowski a anunţat că nu mai are de gând să rămână la Munchen sub nicio formă, Hasan Salihamidic i-a amintit de faptul că înţelegerea sa expiră abia în 2023.

„Are contract cu noi până în 2023 și suntem foarte fericiți că este aici. Cred că lucrurile se vor liniști. Știm ce avem cu el și el știe ce are aici. Am vorbit despre declaraţiile sale publice. Ar trebui să ne calmăm toţi!”, a declarat Hasan Salihamidic, citat de Marca.

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern

Golgheterul bavarezilor nu mai vrea să audă de campioana Germaniei şi le cere şefilor de pe Allianz Arena să găsească o soluţie pentru transferul său.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, a declarat Robert Lewandowski, potrivit sport.onet.pl.

Cum îşi forţează Robert Lewandowski plecarea de la Bayern Munchen

Nu mai e cale de împăcare între Robert Lewandowski şi Bayern. Superstarul polonez nu mai are de gând să continue la gruparea bavareză şi face tot posibilul pentru a forţa transferul la Barcelona.

Potrivit Marca, golgheterul campioanei Germaniei refuză să meargă în cantonamentul care va începe în iulie. După cum era de aşteptat, decizia i-a scos din sărite pe şefii lui Bayern, care nu au de gând să renunţe la vedeta lor.

Aflat în plin scandal cu Bayern, Robert Lewandowski este în centrul atenţiei la Paris. Superstarul polonez a fost surprins în tribune, alături de Marco Verratti, vedeta lui PSG, la finala dintre Rafael Nadal şi Casper Ruud de la Roland Garros 2022.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și