Închide meniul

Benjamin Mendy, găsit nevinovat după ce a fost acuzat de viol și agresiune! Ce se întâmplă cu fundașul lui Manchester City

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 17:05 / Actualizat: 13 ianuarie 2023, 19:50

Reclamă
Benjamin Mendy, găsit nevinovat după ce a fost acuzat de viol și agresiune! Ce se întâmplă cu fundașul lui Manchester City

Benjamin Mendy a fost găsit nevinovat, după ce a fost acuzat de viol și agresiune

Benjamin Mendy, în timpul unui proces/ Profimedia

Benjamin Mendy, fundașul lui Manchester City, a fost găsit nevinovat la şase capete de acuzare de viol şi unul de agresiune sexuală, de către un juriu popular din Marea Britanie. Englezii nu au reuşit să ajungă la un verdict pentru alte două acuzaţii de viol şi tentativă de viol, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Procurorul a indicat că va cere un nou proces pentru aceste ultime două capete de acuzare.

Benjamin Mendy, găsit nevinovat după ce a fost acuzat de viol și agresiune. Ce se întâmplă cu fundașul lui Manchester City

În vârstă de 28 de ani, fundaşul francez, suspendat de mai bine de un an de clubul său, Manchester City, a fost judecat de la începutul lunii august la tribunalul din Chester, în nordul Angliei. Acuzat de şapte violuri, o tentativă de viol şi o agresiune sexuală, el risca închisoarea pe viaţă.

Benjamin Mendy va fi judecat din nou începând din 26 iunie în Anglia pentru viol şi tentativă de viol, două acuzaţii asupra cărora juriul nu a căzut de acord după cinci luni de audieri.

Judecătorul Steven Everett de la tribunalul din Chester l-a anunţat vineri pe fostul internaţional francez că o audiere preliminară va avea loc pe 27 ianuarie, înainte de două sau trei săptămâni de proces începând din 26 iunie.

Reclamă

Faptele de care era acuzat Mendy ar fi avut loc între octombrie 2018 şi august 2021, la domiciliul său din Prestbury

Câştigător al Cupei Mondiale în 2018 cu echipa Franţei, unde a fost rezervă, Benjamin Mendy a fost reţinut la sfârşitul lunii august 2021 şi a stat mai bine de patru luni de arest preventiv. Eliberat la începutul lunii ianuarie, el a fost plasat sub supraveghere judiciară în aşteptarea procesului său, notează agerpres.ro.

Format la clubul Le Havre şi trecut apoi pe la Olympique Marseille şi AS Monaco, Benjamin Mendy a devenit cel mai scump fundaş din istorie în 2017, când Manchester City a plătit 52 de milioane de lire sterline (circa 61,4 milioane de euro la valoarea actuală) pentru a-şi asigura serviciile sale.

Reclamă 4 / 0/3

Benjamin Mendy, reacţie uluitoare în procesul în care e acuzat de viol

Pentru prima dată de la începutul procesului său, fotbalistul Benjamin Mendy a fost chemat la bară pentru a vorbi şi a se apăra de acuzaţiile de viol împotriva lui.

El a declarat în special, în remarcile transmise de RMC Sport, despre noua sa popularitate din momentul în care a ajuns la Manchester City.

„Am început să primesc o mulţime de mesaje pe Instagram. Am primit de zece ori mai mult decât înainte. Ştiu că nu sunt Brad Pitt şi ştiu că femeile nu au venit la mine pentru aşa cum arăt. Modul în care le-am vorbit femeilor a fost direct. La fel, când o femeie mi-a spus nu, m-am oprit”, a spus Mendy, potrivit news.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și