Închide meniul

Erling Haaland, așteptat cu brațele deschise la Chelsea! Thomas Tuchel recunoaște: „Discutăm despre el! Nu am nicio problemă să joace cu Lukaku!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 15:20

Erling Haaland, așteptat cu brațele deschise la Chelsea! Thomas Tuchel recunoaște: „Discutăm despre el! Nu am nicio problemă să joace cu Lukaku!

Erling Haaland se poate îmbogăţi dacă se transferă la Manchester City

Profimedia

Erling Haaland, așteptat cu brațele deschise la Chelsea

Erling Haaland are contract cu Dortmund până în 2024, dar, în 2022, în contractul său se activează o clauză prin care poate pleca la clubul care pune pe masă 75 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, giganții Europei stau la pândă. După ce Manchester City și-a manifestat interesul pentru superstarul norvegian, rivala acesteia, Chelsea, a intrat pe fir.

Thomas Tuchel, antrenorul reginei Europei, a dezvăluit că își dorește ca starul cotat la 150 de milioane de euro să ajungă pe Stamford Bridge în viitorul apropiat.

„Am vorbit despre Haaland de câteva ori la Chelsea. Părea nerealist. Totuși, discutăm despre el regulat. Să joace Haaland cu Lukaku? Nu am nici o problemă cu asta. O să vedem ce se întâmple în următoarele săptămâni”, a spus Thomas Tuchel, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Reclamă

 

Erling Haaland, dorit de Pep Guardiola la Manchester City

Erling Haaland va fi protagonistul unui transfer uriaş, în 2022. Jurnaliştii de la The Times anunţă că norvegianul este primul pe lista lui Manchester City.

După ce l-au ratat pe Harry Kane în această vară, „cetăţenii” s-au reorientat către Haaland şi vor să profite şi de faptul că tatăl vârfului Borussiei Dortmund a jucat la Manchester City, în perioada 2000 – 2003.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul Mino Raiola va avea un cuvânt greu de spus şi, conform sursei citate, va începe discuţiile cu Manchester City, în ianuarie.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și