Închide meniul

Billel Omrani a semnat cu noua echipă. Anunţ de ultimă oră despre fostul atacant de la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 17:25

Billel Omrani a semnat cu noua echipă. Anunţ de ultimă oră despre fostul atacant de la FCSB

Billel Omrani a semnat cu noua echipă

Billel Omrani, în perioada în care juca la FCSB / Profimedia

Billel Omrani a semnat cu noua echipă. Atacantul francez a fost prezentat oficial de noua echipă. Omrani va juca în Polonia, la Wisla Cracovia. Anunţul a fost făcut de polonezi pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a semnat contractul cu Wisla Cracovia şi va juca în Polonia, în Liga 2. Ultima dată, Omrani a jucat în România la Petrolul Ploieşti. În România, Omrani a mai jucat la CFR Cluj sau FCSB.

Billel Omrani a semnat cu noua echipă

Omrani a fost deja prezentat de polonezi pe reţelele de socializare. Atacantul francez va primi un salariu de 2.000 de euro pe lună. Totuși, polonezii au anunțat faptul că atacantul ar putea încasa mai mulți bani, având în vedere că în înțelegerea acestuia există mai multe bonusuri.

„Este o sumă foarte modestă, însă va depinde mult de jucător. Contractul va include bonusuri care pot crește semnificativ salariul. Trebuie doar să joace, să marcheze și ideal ar fi să o ajute pe Wisla să promoveze în Ekstraklasa. În acest caz, ambele părți ar fi mulțumite”, au scris cei de la  Sportowe Fakty.

Reclamă

Fostul jucător de la CFR Cluj și FCSB este liber de contract, după ce s-a despărțit de Petrolul Ploiești, în această iarnă.

Omrani a fost lansat în fotbalul mare de la academia celor de la Olympique Marseille. În 2016 a ajuns în Liga 1, după ce nu a reușit să se impună la formația franceză.

A jucat la CFR Cluj până în toamna anului 2022. La momentul respectiv ajungea la FCSB, din postura de jucător liber de contract. După doar 1 sezon în tricoul roș-albaștrilor a fost dat afară de Gigi Becali, iar în cele din urmă a fost adus la Petrolul Ploiești.

Reclamă 4 / 0/3

De „lupii galbeni” s-a despărțit în această iarnă. În momentul de față, atacantul este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și