Închide meniul

Billel Omrani va încasa un salariu incredibil la noua echipă. Lovitură uriașă pentru atacantul care era „ținut în puf” la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 17:18

Reclamă
Billel Omrani va încasa un salariu incredibil la noua echipă. Lovitură uriașă pentru atacantul care era ținut în puf” la FCSB

Billel Omrani a semnat cu noua echipă

Billel Omrani, în perioada în care juca la FCSB / Profimedia

Billel Omrani va încasa un salariu incredibil la noua echipă. Atacantul cu cetățenie algeriană a decis să își continue cariera în Liga a 2-a din Polonia, dar nu a mai ținut cont de partea financiară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la CFR Cluj și FCSB este liber de contract, după ce s-a despărțit de Petrolul Ploiești, în această iarnă. Omrani va semna totuși cu polonezii de la Wisla Cracovia, echipă din eșalonul secund.

Billel Omrani va încasa un salariu incredibil la noua echipă

Potrivit informațiilor oferite de Sportowe Fakty, Billel Omrani va încasa un salariu de 2.000 de euro la Wisla Cracovia. Este o prăbușire uriașă față de perioada în care evolua la FCSB, atunci când Gigi Becali îl ținea „în puf”, cu 20.000 de euro pe lună.

Totuși, polonezii au anunțat faptul că atacantul ar putea încasa mai mulți bani, având în vedere că în înțelegerea acestuia există mai multe bonusuri.

„Este o sumă foarte modestă, însă va depinde mult de jucător. Contractul va include bonusuri care pot crește semnificativ salariul. Trebuie doar să joace, să marcheze și ideal ar fi să o ajute pe Wisla să promoveze în Ekstraklasa. În acest caz, ambele părți ar fi mulțumite”, a notat sursa citată anterior.

Reclamă

Omrani a fost lansat în fotbalul mare de la academia celor de la Olympique Marseille. În 2016 a ajuns în Liga 1, după ce nu a reușit să se impună la formația franceză.

A jucat la CFR Cluj până în toamna anului 2022. La momentul respectiv ajungea la FCSB, din postura de jucător liber de contract. După doar 1 sezon în tricoul roș-albaștrilor a fost dat afară de Gigi Becali, iar în cele din urmă a fost adus la Petrolul Ploiești.

De „lupii galbeni” s-a despărțit în această iarnă. În momentul de față, atacantul este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă. Anunţul a fost făcut de un cunoscut jurnalist polonez pe reţelele de socializare. Omrani va face vizita medicală în scurt timp şi va semna contractul.

Atacantul francez este aproape să semneze cu o nouă echipă, după ce s-a despărţit în iarnă de Petrolul Ploieşti. Conform presei din Polonia, Omrani va semna cu Wisla Cracovia.

Jurnalistul polonez Piotr Kozminski a anunţat pe reţelele de atacantul francez va semna un contract valabil până în 2026.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și