Închide meniul

Hull City – Ipswich 3-3 şi Blackburn – Coventry 0-0 au fost live în AntenaPLAY. Spectacol în Championship

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 22:14 / Actualizat: 28 aprilie 2024, 0:11

Reclamă
Hull City – Ipswich 3-3 şi Blackburn – Coventry 0-0 au fost live în AntenaPLAY. Spectacol în Championship

Blackburn - Coventry (17:00) şi Hull City - Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich

Coventry - Hull / Profimedia

Meciurile Blackburn – Coventry 0-0 şi Hull City – Ipswich 3-3 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! După ce Leicester a obţinut promovarea în Premier League, după un an petrecut în Championship, Ipswich Town caută să o depăşească pe Leeds în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leeds, ocupanta locului secund, a făcut mai mulţi paşi greşiţi în ultima perioadă, de care poate profita Ipswich.

Blackburn – Coventry 0-0, şi Hull City – Ipswich 3-3 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY!

Final! Hull City – Ipswich 3-3! Egal nebun între Hull şi Ipswich!

Min. 1: Hull City – Ipswich 0-0: A început meciul!

Final! Blackburn şi Coventry au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Reclamă

Min. 1: A început partida dintre Blackburn şi Coventry!

Ipswich vine după o înfrângere şi două remize, dar are o şansă uriaşă. Este la doar un singur punct în spatele lui Leeds, cu două meciuri mai puţin disputate.

De partea cealaltă, Hull luptă şi ea pentru un loc în play-off cu West Brom şi Norwich. Hull are 69 de puncte, în timp ce West Brom şi Norwich au câte 72 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

De la ora 17:00 se joacă şi meciul dintre Blackburn şi Coventry! Blackburn este pe locul 19, cu 49 de puncte, în timp ce Conventry este pe locul 8, cu 63 de puncte.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
Vezi toate știrile
Citește și