Închide meniul

Bodo/Glimt, „coşmarul” Romei! Trupa lui Jose Mourinho a suferit o nouă înfrângere-şoc cu micuţa echipă din Norvegia. Ce a spus „The Special One”, după ce a pierdut în penultimul minut

Cosmin Cioboată Publicat: 8 aprilie 2022, 0:35

Bodo/Glimt, „coşmarul Romei! Trupa lui Jose Mourinho a suferit o nouă înfrângere-şoc cu micuţa echipă din Norvegia. Ce a spus „The Special One, după ce a pierdut în penultimul minut

AS Roma, pregătită de Jose Mourinho, a fost învinsă din nou de Bodo/Glimt

Profimedia

  • Bodo/Glimt, „coşmarul” Romei!
  • Trupa lui Jose Mourinho a suferit o nouă înfrângere-şoc cu micuţa echipă

AS Roma a suferit o nouă înfrângere-şoc în faţa lui Bodo/Glimt. Norvegienii s-au impus în faţa trupei lui Jose Mourinho, scor 2-1, în manşa tur din sferturile de finală ale UEFA Conference League. Nordicii au dat lovitura în minutul 89.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS Roma a fost învinsă din nou de Bodo/Glimt. Micuţa echipă din Norvegia a câştigat duelul cu formaţia pregătită de Jose Mourinho, scor 2-1, în turul sferturilor UEFA Conference League.

Bodo/Glimt, „coşmarul” Romei! Trupa lui Jose Mourinho a suferit o nouă înfrângere-şoc cu micuţa echipă. Norvegienii au dat lovitura în penultimul minut

Cele două echipe s-au duelat şi în faza grupelor, unde Bodo/Glimt a făcut legea. Norvegienii au câştigat prima confruntare cu un uluitor 6-1, apoi au obţinut o remiză pe Stadio Olimpico, scor 2-2.

Reclamă

Sorţii au făcut ca Roma şi Bodo/Glimt să se întâlnească din nou, în sferturi. În partida de joi seară, din sferturile de finală, italienii au deschis scorul înainte de pauză, prin Lorenzo Pellegrini.

Norvegienii au ieşit mai montaţi de la vestiare şi au reuşit să egaleze în minutul 56, prin Ulrik Saltnes. Bodo/Glimt a dat lovitura în penultimul minut de joc. Hugo Vetlesen a marcat golul victoriei şi a adus o nouă victorie istorică pentru echipa din Norvegia.

Reclamă

Ce a spus Mourinho, după ce Roma a fost învinsă din nou de Bodo/Glimt

Calificarea în semifinalele UEFA Conference League se va decide pe 14 aprilie, pe Stadio Olimpico.

Jose Mourinho a oferit prima reacţie după eşecul ruşinos din Norvegia. În ciuda rezultatului slab obţinut de echipa sa, antrenorul portughez rămâne optimist în privinţa calificării în faza următoare din Conference League.

„Săptămâna viitoare vom juca pe Olimpico, în faţa propriilor fani. Nu am o problemă când spun că simt că încă suntem favoriţi. Am încredere totală în jucătorii mei.”, a spus Jose Mourinho, după Bodo/Glimt – Roma 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune