Închide meniul

Frankfurt – Barcelona 1-1. Trupa lui Xavi, remiză în „infernul” din Germania. Marseille – PAOK 2-1. Înfrângere pentru trupa lui Răzvan Lucescu. Rezultatele serii în Europa League şi Conference League

Alexandru Ivan Publicat: 7 aprilie 2022, 23:55

Frankfurt – Barcelona 1-1. Trupa lui Xavi, remiză în „infernul din Germania. Marseille – PAOK 2-1. Înfrângere pentru trupa lui Răzvan Lucescu. Rezultatele serii în Europa League şi Conference League

Eintracht Frankfurt - Barcelona, în sferturile UEFA Europa League

Profimedia

  • Meciuri tari în Europa
  • Toate rezultatele sunt AICI

A fost zi plină de fotbal în UEFA Europa League și UEFA Conference League. Cele mai tari evenimente ale zilei au putut fi urmărite pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA Europa League și UEFA Conference League au ajuns în faza sferturilor de finală.

Rezultatele serii în sferturile UEFA Europa League:

Reclamă

Rezultatele serii în sferturile UEFA Conference League:

Update 23.58. Marseille – PAOK 2-1. FINAL! Înfrângere pentru Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă în manşa tur din sferturile UEFA Conference League.

Reclamă

Update 23.53. Frankfurt – Barcelona 1-1. FINAL! Catalanii au obţinut o remiză în manşa tur a sferturilor UEFA Europa League, în „infernul” din Germania.

Update 23.40. Marseille – PAOK 2-1. Alexandru Mitriţă a fost introdus în teren de Răzvan Lucescu, în minutul 75.

Update 23.36: Frankfurt – Barcelona 1-1. Cartonaş roşu văzut de Tuta! Brazilianul lui Frankfurt a primit al doilea galben pentru o intrare întârziată. Final de partidă complicat pentru germani.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.24: Frankfurt – Barcelona 1-1. GOOOOL Barcelona! Catalanii au restabilit egalitatea, cu golul lui Ferran Torres. Atacantul spaniol a marcat cu un şut din faţa porţii, după o fază genială, în stil de „Tiki-Taka”, creată de echipa lui Xavi.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 23.15: Bodo/Glimt – Roma 1-1. GOOOOL Bodo/Glimt! Saltnes restabileşte egalitatea în minutul 56.

Update 23.10: Marseille – PAOK 2-1. GOOOOL PAOK! El Kaddouri, jucătorul introdus la pauză de Răzvan Lucescu, a redus din diferenţă.

Update 23.07: Frankfurt – Barcelona 1-0. GOOOOL Eintracht Frankfurt! Ansgar Knauff (20 de ani) a deschis scorul în duelul cu catalanii, cu un gol fabulos! Mijlocaşul nemţilor a trimis din voleu, de la marginea careului, direct în vinclul porţii lui Ter Stegen. Început de repriză de vis pentru formaţia germană.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL 

Update 22.50: West Ham – Lyon 0-0. Cartonaş roşu pentru Cresswell, în prelungirile primei reprize. Seara se complică pentru londonezi.

Reclamă

Update 22.48: Marseille – PAOK 2-0. GOOOOL Marseille! Payet a dublat avantajul francezilor în duelul cu echipa lui Răzvan Lucescu, cu un gol fantastic, din afara careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.46: Bodo/Glimt – Roma 0-1. GOOOOL Roma! Pellegrini înscrie, iar trupa lui Jose Mourinho preia conducerea înainte de pauză.

Update 22.42: Braga – Rangers 1-0. GOOOOL Braga! Ruiz deblochează tabela în minutul 40.

Update 22.40: Frankfurt – Barcelona 0-0. Penalty-ul nu a mai fost acordat după intervenţia VAR. Pe reluări s-a văzut cum Busquets atinge mingea în duelul cu Borre, înainte ca atacantul lui Frankfurt să cadă.

Update 22.38: Frankfurt – Barcelona 0-0. Penalty pentru nemţi! Borre cade în careu după un fault comis de Busquets, iar arbitrul central arată punctul cu var.

Update 22.26: Braga – Rangers 0-0. Horta a deschis scorul pentru portughezi în minutul 26, dar golul a fost anulat de VAR pentru offside.

Update 22.23. Frankfurt – Barcelona 0-0. Veste proastă pentru catalani! Gerard Pique a ieşit accidentat, după 23 de minute.

Update 22.15. Marseille – PAOK 1-0. GOOOL Marseille! Francezii au deschis scorul în duelul cu trupa lui Răzvan Lucescu. Gerson a reuşit să marcheze.

Update 21.25: Avem echipele de start la Frankfurt – Barcelona! Xavi i-a scos din primul „11” pe de Jong și Dembele și i-a băgat pe Gavi și Adama Traore.

Update 21.45: FINAL. Feyenoord – Slavia Praga 3-3. Meci fabulos în Conference League! Feyenoord şi Slavia Praga au oferit un spectacol total, cu 6 goluri.

Update 21.40: Feyenoord – Slavia Praga 3-3. Final uluitor în Olanda! Cehii au restabilit egalitatea în minutul 90+5. Traore a trimis în plasă după un carambol creat în careul lui Feyenoord.

Update 21.30: Feyenoord – Slavia Praga 3-2. Kokcu marchează, iar olandezii sunt aproape de victorie.

Update 21.15: Feyenoord – Slavia Praga 2-2. Meci nebun în Olanda! Senesi a egalat pentru batavi.

Update 21.15: Feyenoord – Slavia Praga 1-2. Yira Sor a marcat al doilea gol al cehilor.

Update 21.02: Leipzig – Atalanta 1-1! Willy Orban a egalat cu o reluare din șase metri imediat după penalty-ul ratat de Andre Silva.

Update 21.00: Leipzig – Atalanta 0-1! Juan Musso i-a apărat penalty-ul lui Andre Silva.

Update 20.30: Feyenoord – Slavia Praga 1-1. Au marcat Sinisterra și Olayinka.

Update 20.00: Leipzig – Atalanta 0-1. Luis Muriel a deschis scorul pentru echipa lui Valentin Mihăilă.

Update 19:45: Au început primele meciuri ale serii în Europa League și Conference League.

Meciurile serii în UEFA Europa League

RB Leipzig – Atalanta (19:45)
Braga – Rangers (22:00)
Frankfurt – Barcelona (22:00)
West Ham – Lyon (22:00)

În Europa League, atracția serii e derby-ul dintre Frankfurt și Barcelona. Fanii români vor cu ochii și pe Leipzig – Atalanta, unde Valentin Mihăilă e rezervă.

Meciurile serii în UEFA Conference League

În Conference League, toți românii vor fi cu ochii pe Marseille – PAOK. Răzvan Lucescu și Mitriță atacă semifinalele celei de-a treia competiții europene. Roma lui Mourinho va juca din nou la Bodo/Glimt, acolo unde a pierdut cu 1-6 în toamnă.

Feyenoord – Slavia Praga (19:45)
Bodo/Glimt – Roma (22:00)
Leicester – PSV (22:00)
Marseille – PAOK (22:00)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Liga 1 • 15 mart., 18:37
„S-a considerat deja campioană!” Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Conference League • 15 mart., 17:43
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Tragerile la sorți din Europa și Conference League, LIVE TEXT
Fotbal extern • 15 mart., 15:18
Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Răzvan Lucescu, duel cu Brugge. Toate meciurile
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK
Fotbal extern • 15 mart., 8:18
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK: „Gata să ajungă în finala Conference!”