Închide meniul

Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 martie 2024, 16:46

Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield

Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield

Bogdan Lobonţ şi Cristi Chivu, pe vremea când evoluau la Ajax / Profimedia

Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Fostul portar român va face parte din echipa legendelor formaţiei din Amstrerdam, în partiad care va avea loc pe Anfield, sâmbătă, de la ora 17:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ocazia pauzei provocate de meciurile echipelor naţionale, legendele celor două echipe vor avea ocazia să îşi aducă aminte de vremurile în care jucau la cel mai înalt nivel.

Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield

Bogdan Lobonţ a ajuns la Ajax Amsterdam în anul 2000, atunci când formaţia olandeză a plătit 3 milioane de euro. El a jucat pentru clubul olandez până în 2006, când a ajuns la Fiorentina, în schimbul a 1,5 milioane de euro. În prima jumătate a anului 2002, el a fost împrumutat de Ajax la Dinamo. Bogdan Lobonţ a câştigat titlul de campion în Olanda alături de Ajax în sezonul 2003/04.

La evenimentul de pe Anfield vor lua parte mai multe nume mari precum Steven Gerrard, Fernando Torres, Ryan Babel, Djibril Cisse, Rafael van der Vaart sau Jerzy Dudek.

Liverpool: Jerzy Dudek, Sander Westerveld, Chris Kirkland, Sami Hyypia, Martin Skrtel, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Gregory Vignal, Bjorn Tore Kvarme, Steven Gerrard, Momo Sissoko, Igor Biscan, Jay Spearing, Mark Gonzalez, Maxi Rodriguez, Fernando Torres, Ryan Babel, Djibril Cisse, Jari Litmanen, Dirk Kuyt, Nabil El Zhar

Reclamă

Ajax: Aron Winter, Bogdan Lobonț, Clyde Wijnhard, Danny Blind, Dennis Gentenaar, Derk Boerrigter, Eyong Enoh, Jan van Halst, Jari Litmanen, Kiki Musampa, Kenneth Perez, Michael Krohn-Dehli, Nordin Wooter, Nwankwo Kanu, Olaf Lindenbergh, Rafael van der Vaart, Ricardo van Rhijn, Richard Witschge, Ronald de Boer, Ryan Babel, Siem de Jong, Sjaak Swart, Simon Tahamata, Sonny Silooy, Urby Emanuelson.

Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool! Vis împlinit pentru antrenorul suedez

Sven-Goran Eriksson, care a dezvăluit la începutul acestui an că suferă de cancer în fază terminală, va face parte din staful echipei Liverpool pentru un viitor meci caritabil, potrivit news.ro.

Fostul manager al Angliei a declarat luna trecută pentru Sky News că „şi-a dorit întotdeauna să fie managerul lui Liverpool”.

Reclamă 4 / 0/3

În urma unei campanii din partea fanilor clubului pentru a-i îndeplini dorinţa lui Eriksson, Liverpool a anunţat: „Suntem încântaţi să confirmăm că Sven-Goran Eriksson va face parte din echipa de conducere a LFC Legends pentru meciul cu Ajax Legends de pe Anfield, pe 23 martie. Fostul selecţioner al Angliei se va alătura lui Ian Rush, John Barnes şi John Aldridge, pentru meciul anual de caritate al Fundaţiei LFC”.

„Toţi cei care au legătură cu clubul şi cu LFC Foundation aşteaptă cu nerăbdare să-l întâmpine cu căldură pe Sven, fan LFC, şi pe familia sa pe Anfield – şi să-l vadă în banca de rezerve în ziua respectivă – pentru o ocazie fantastică de strângere de fonduri”, a precizat clubul englez.

La începutul lunii ianuarie, fostul selecţioner al Angliei, care suferă de cancer pancreatic şi mai are de trăit aproximativ un an în „cel mai bun caz”, i-a spus lui Niall Paterson, de la Sky News, despre regretul său fotbalistic de a nu fi preluat niciodată cârma echipei de pe Anfield.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și