Închide meniul
VIDEO

Bogdan Racovițan, un nou gol pentru Rakow! A intrat în topul marcatorilor din echipa poloneză

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 18:43

Bogdan Racovițan, un nou gol pentru Rakow! A intrat în topul marcatorilor din echipa poloneză

Bogdan Racovițan, un nou gol pentru Rakow

Bogdan Racovițan, în timpul unui meci pentru Rakow

Bogdan Racovițan a reușit să marcheze un nou gol pentru Rakow! Fundașul a deschis scorul în partida cu cei de la Zaglabie și a intrat în topul marcatorilor din echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Integralist în partida care a contat pentru etapa cu numărul 14 a campionatului din Polonia, Racovițan a contribuit la victoria echipei sale. Partida dintre Rakow și Zaglebie s-a încheiat cu scorul de 5-0.

Bogdan Racovițan, un nou gol pentru Rakow! Cum a înscris fundașul de 23 de ani

În minutul 4 al duelului din etapa a 14-a, Bogdan Racovițan a deschis scorul după o execuție simplă, care s-a oprit în poarta adversarilor. Acesta a profitat de o respingere nefericită a portarului advers și a trimis balonul, printr-o lovitură de cap, în plasa porții.

După această reușită, Racovițan a ajuns la 3 goluri marcate pentru echipa sa, în cele 12 partide jucate, până în momentul de față, în campionatul din Polonia. După această reușită, fundașul se află în topul marcatorilor din lotul lui Rakow, la egalitate cu Yeboah, Drachal, Nowak și Kochergin.

Reclamă

În momentul de față, jucătorul polonezilor este cotat la suma de 900.000 de euro. A ajuns la Rakow în vara anului 2022. La momentul respectiv, clubul polonez l-a cumpărat de la FC Botoșani pentru suma de 600.000 de euro. Pe lângă Botoșani și Rakow a mai jucat și pentru echipele de juniori ale celor de la Dijon.

Ronaldo Deaconu, de neoprit în Polonia

Mijlocașul român a fost introdus în teren de către tehnicianul celor de la Korona în minutul 69 al duelului cu Puszcza Niepolomice, la scorul de 3-2 în favoarea echipei sale. În minutul 88 a reușit să ducă scorul la 4-2, după ce coechipierii săi au profitat de o eroare în apărarea oaspeților.

Replica oaspeților a venit în minutul 90, atunci când Cholewiak a redus din diferență. Astfel, scorul a ajuns la 4-3. Scorul final al duelului a fost stabilit tot de Ronaldo Deaconu. Acesta a reușit „dubla” în minutul 90+2 al partidei, după ce a primit o pasă senzațională. Ajuns în interiorul careului, Deaconu a înscris fără probleme în poarta apărată de Zych.

Reclamă 4 / 0/3

Grație evoluției din acest meci, românul a primit nota 8,7 din partea specialiștilor de la sofascore.ro și a fost declarat omul meciului.

După acest rezultat, echipa lui Ronaldo Deaconu se află pe locul al 9-lea în campionatul din Polonia, cu 14 puncte după 12 meciuri jucate. De cealaltă parte, adversarii din etapa a 13-a, Puszcza Niepolomice, sunt pe locul al 16-lea, cu 10 puncte după 13 meciuri jucate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și