Închide meniul

Boloni pune tunurile pe belgieni după ce a fost dat afară de la Antwerp: "Mi-a fost clar că dușmanul din interior este cel mai periculos"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2020, 11:04

Boloni pune tunurile pe belgieni după ce a fost dat afară de la Antwerp: "Mi-a fost clar că dușmanul din interior este cel mai periculos"

Zuma Press / Kristof Van Accom via Hepta

Ladislau Bolo a fost dat afară de la Antwerp

Boloni a acordat un inteviu în presa din Belgia în care a lăsat să se înţeleagă că a fost săpat din interior. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ești pregătit pentru provocările externe ale adversarilor și ale fanilor rivali, dar au fost și provocări interne, iar asta a fost cea mai mare prostie. Și nu mă refer la vestiar acum. Credeți-mă, au fost provocări care ne-au împiedicat să fim pe locul doi. Așa, am încheiat pe patru. Încă o dată, mi-a fost clar că dușmanul din interior este întotdeauna cel mai periculos", a spus Boloni pentru Het Nieuwsblad.

"Un divorț doare întotdeauna. Mai ales pe cei extrem de sensibili, ca mine. Deseori pretind să fiu mai puternic decât sunt. Când merg la slujbă, amintirile mă copleșesc, de aceea prefer să ies din biserică pentru a-mi opri lacrimile", a mai spus  Boloni. 

Ladislau Boloni: ”Fotbalul nu este cel mai important lucru în viață”

"Fotbalul, în asemenea momente, nu poate să fie atât de important ca noi să ne dăm cu părerea. Am auzit niște băieți care-și dădeau cu părerea cum trebuie făcut și care dădeau sfaturi guvernului și președintelui. Hai să fim serioși!

Să stăm în banca noastră și să înțelegem că fotbalul nu este cel mai important lucru din viață. Spune treaba asta unul care toată viața mea am petrecut-o în fotbal. Știu foarte bine ce înseamnă fotbalul. Țipăm că nu mai plătesc televiziunile… Foarte bine, să nu plătească! Să plătească federația! Sau Liga!”, spunea Boloni, la Fanatik.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și