Închide meniul

Bomba de la miezul nopții! Pierre-Emerick Aubameyang a semnat cu Barcelona în ultima oră a perioadei de mercato + ”Telenovela” Ousmane Dembele continuă!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 februarie 2022, 1:30

Bomba de la miezul nopții! Pierre-Emerick Aubameyang a semnat cu Barcelona în ultima oră a perioadei de mercato + ”Telenovela” Ousmane Dembele continuă!

Pierre-Emerick Aubameyang a semnat cu FC Barcelona

Profimedia

Pierre-Emerick Aubameyang a semnat cu Barcelona

Transferul lui Aubameyang a fost un adevărat rollercoaster. Arsenal a fost de acord cu transferul, apoi mutarea a picat. În cele din urmă, atacantul a semnat cu FC Barcelona chiar în ultima oră a perioadei de mercato, a anunțat jurnalistul Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aubameyang evolua la Arsenal din 2018, după ce a fost transferat de la Dortmund. Cotat la 15 milioane de euro pe site-urile de specialitate, atacantul a reușit 7 goluri și două assist-uri în acest sezon, în 15 meciuri disputate.

Chiar dacă era anunțat ca și plecat, Ousmane Dembele (24 de ani) a rămas și el la gruparea de pe Camp Nou. Catalanii au avut probleme din cauza bugetului clubului, iar salariul superstarului francez putea împiedica transferul lui Aubameyang.

Citește și:

FC Barcelona le-a luat fața lui Liverpool și Tottenham și l-a transferat pe Adama Traore

Barcelona continuă campania de achiziții. Catalanii au reușit o mutare surprinzătorare pe piața transferurilor. Au ajuns la un acord cu Wolverhampton pentru împrumutul lui Adama Traore. Format La Masia, extrema de 26 de ani revine pe Camp Nou, acolo unde a jucat numai șapte minute la echipa de seniori.

Reclamă

Traore era la un pas de a ajunge la Tottenham. Xavi a intervenit decisiv și l-a convins pe internaționalul spaniol să aleagă gruparea blaugrana. Și Liverpool a avut, în ultimul an, tatonări cu „lupii”, Adama fiind pe placul lui Jurgen Klopp.

A fost soluția de rezervă găsită de Xavi, după ce nu l-a putut transfera pe Alvaro Morata. Atletico nu a acceptat să își ajute o rivală din La Liga. Antrenorul Barcelonei avea nevoie de o extremă după ce Dembele a fost trimis la echipa a doua și a fost anunțat că nu mai are ce căuta pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pierre-Emerick Aubameyang a semnat cu FC Barcelona
  • Catalanii au dat lovitura pe ultima sută de metri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și