Închide meniul

Bombă la PSG! Lionel Messi vrea „să-l demită” pe Mauricio Pochettino. Ce antrenor își dorește starul argentinian

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2021, 20:50

Bombă la PSG! Lionel Messi vrea „să-l demită pe Mauricio Pochettino. Ce antrenor își dorește starul argentinian

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG

Profimediaimages

Lionel Messi, la cuțite cu Mauricio Pochettino

Potrivit El Nacional, Lionel Messi ar vrea să-l înlocuiasca pe Mauricio Pochettino cu Marcelo Gallardo, actualul antrenor al lui River Plate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată notează că, deși plecarea lui Pochettino nu este încă iminentă, conducerea lui PSG își pierde din ce în ce mai mult încrederea în fostul tehnician de la Tottenham.

În plus, și cuvântul lui Messi ar cântări enorm în decizia șeicilor. Argentinianul a vrut să-l aducă pe Gallardo și la Barcelona, în ianuarie 2020, dar clubul catalan l-a ales atunci pe Quique Setien.

Marcelo Gallardo este antrenorul lui River Plate din iunie 2014. La cârma lui River, el a cucerit de două ori Copa Libertadores și de trei ori Cupa Argentinei. Contractul său expiră la finalul lunii decembrie 2021.

De ce s-a supărat Lionel Messi pe Mauricio Pochettino

Messi s-ar fi enervat grav pe Mauricio Pochettino după episodul din meciul PSG – Lyon 2-1, disputat în urmă cu aproape o lună. Atunci, tehnicianul l-a schimbat pe starul venit de la Barcelona cu 15 minute înaninte de final, când PSG era în căutarea golului victoriei.

Reclamă

Fostul căpitan al Barcelonei a părut extrem de uimit de alegerea antrenorului şi a părăsit, nervos, terenul. În momentul în care tehnicianul lui PSG s-a apropiat, a refuzat să dea mâna cu el.  Pochettino a fost extrem de surprins de ceea ce s-a întâmplat, dar şi expresia de pe faţa lui Messi a fost grăitoare. Acesta a şi fost extrem de nervos după ce s-a aşezat pe bancă, iar coechipierii din jurul său au venit să-l întrebe ce e cu el.

Pentru a putea explica, trebuie să vă spun că noi observăm mult mai bine ce se întâmplă în timpul jocurilor. Am văzut că Lionel Messi îşi verifica genunchiul şi a făcut câteva gesturi. A făcut asta după ce a primit o lovitură.

Am fost foarte mulţumit de evoluţia lui, s-a descurcat foarte bine în prima repriză. Sunt mulţumit de angajamentul său şi de ceea ce face. Numai golul i-a lipsit! În minutul 75, date fiind toate informaţiile pe care le aveam, am luat decizia de a-l înlocui. Bineînţeles, toţi jucătorii de top vor să fie pe teren în orice moment, ceea ce este de înţeles. Sunt liniştit în privinţa asta”, a explicat Pochettino, după conflictul cu Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și