Închide meniul

Bomba lui Cristiano Ronaldo! Execuţie senzaţională a starului lui Juventus, din afara careului

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2020, 21:12

Reclamă
Bomba lui Cristiano Ronaldo! Execuţie senzaţională a starului lui Juventus, din afara careului

Twitter Juventus

Cristiano Ronaldo luptă cu recordurile

CR7 a a pătruns central spre poarta lui Perin şi l-a executat pe acesta cu un şut de la 25 de metri, direcţionat perfect, spre plasa laterală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a ajuns la 35 de ani, asta nu îl împiedică pe Ronaldo să aibă 24 de goluri marcate în cele 25 de meciuri adunate în Serie A, în acest sezon. El este al doilea în topul marcatorilor, după Immobile (29 de goluri).

Intră aici pentru a vedea golul lui Cristiano Ronaldo!

Madridul îi duce lipsa lui Cristiano Ronaldo

Contribuția protughezului era esențială la clubul din Madrid, iar Modric este de părere că eșecurile din ultimul an au venit fiindcă șefii clubului nu au găsit un înlocuitor pentru Ronaldo. 

”Cristiano e cel mai bun jucător din istorie. Ne lipsesc golurile și caracterul său la Real. Ronaldo întotdeauna voia să câștige, el ne motiva și noi imediat reacționam. Este o persoană de nota 10. Are o inimă mare și întotdeauna ne ajută când aveam nevoie”, a spus Modric, pentru Gazzetta dello Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
Vezi toate știrile
Citește și